Miért születtünk meg ha (egyszer) úgyis meghalunk?
Mi értelme az életnek?
Ha sokan mondják hogy halál után nincs semmi csak álmodsz vagy ilyesmi akkor minek szulettunk meg?
Én azok oldalát képviselem ahol az élett után létezik egy mennyország vagy asztrálsík.
De most sokan azt fogják mondani hogy feladatom van az életben akkor ennek a 6 milliárd embernek a foldon is feladatuk van? Hozzuk létre a paradicsomot ahol minden és mindenki boldogan él??
Sok féle választ kaptál,és az nem véletlen. Abban benne van a válaszoló kora neme hite tulajdonsága,tudásszintje Jóra,vagy gonoszságra való hajlama,és talán még sok más is
Könnyen lehet 10-20 év mulva te is mást fogsz gondolni erről,vagy bármiről,mint most.
Ezt a kérdést ne tud meg mennyiszer tettem fel eddig és soha se találtam rá a választ.Miért született meg az ember a földre ha csak kiírtja a azon lévő életet? És ha úgy is meg halunk mi a fenének élünk?
Azért születtünk meg, hogy az egész emberiség meg világosodjon és tudja látni azt amit most nem. Gondolj csak bele! Hány millió éve élünk itt a földön! És még se tudjuk, hogy mi van a tengerekbe vagy, hogy hogy keletkezedt a föld.Az emberi faj még olyan tudatlan, hogy a körülöttünk lévő élőlények csak a képünkbe röhögnek, hogy miyen bénák vagyunk. Gondolj csak bele, hogy mi lenne ha az ember nem csak 10% használna az agyából hanem 100%! Olyan dolgokat is észre vennénk amik mindig is itt voltak csak vakok voltunk észre venni őket!
Én is hiszek a halálutáni életben és éppen ezért próbálok mindennek utána nézni! Ki tudja mikről hazudnak nekünk? Ez a világ egy rakás hazugság! Ha jobban bele gondolsz akkor erre magától is rá jön az ember.
És, hogy kérdésedre válaszoljak: Az ember csak pusztításra termett és, hogy a nagy egójával magaálá hatson mindenkit és mindent! És ez azért van mert a kisagyunk elvan zárva és az a részünk a legfontosabb lenne! Azért születtünk, hogy az kinyíljon és észre vegyük, hogy amit művelünk a természettel és az állatokkal az egyáltalán nem normális!
Értelme az életnek....hogy értékeld azt. Gondolj bele, hogy az agy vagy a szív 80-100 évig is működik! Csodálatos.
És az álom az nagyon fontos dolog. Meg mutatja a múltad/jelened/jövőd! Csak oda kell figyelni minden egyes részletére és akkor lassan megérted.
U.I.: Amúgy erre a válaszodra majd akkor találsz választ ha eljött az idő. Ahogy mindenki más is csak akkor és csak is akkor tudhatja a választ.
"Mi az értelme az életnek?"
Kérdésedre megkapod a választ,ha jó választ adsz erre a kérdésre: Mi az értelme az iskolának? Azért mert az élet is iskola. szigorúbb mint amit ált. így nevezünk.
Nem tudom hány éves vagy,élég tudnom magamról,hogy már nem vagyok fiatal,s életemben több dologra rájöttem,még olyanokra is amikre rá se kérdeztem,pedig nagy segítség lett volna,és nagy örömömre lett.
Az ember bűnbe esett már a kezdet-kezdetén (hogyan és mikor,megtudhatod a Bibliából) minden egyéb bűn annak következménye. Az a bűn az ENGEDETLENSÉG volt.
Javaslat:Engedd magad vezettetni Istentől (Tehát nem valamiféle nagy akarnok embertől) Ehhez bizony elég sokat kell olvasnod,gondolkoznod,és észrevenned a Szentlélek Isten halk szavát. az meglesz majd,azért mert szeret,s mert akarja,hogy megismerd Őt, Őket. - Atya,Fiú,Szentlélek Isten.
Vigyáznod kell,mert Sátán is van,s az embergyilkos volt kezdettől fogva!
Isten vezessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!