Miért születtünk meg ha (egyszer) úgyis meghalunk?
Mi értelme az életnek?
Ha sokan mondják hogy halál után nincs semmi csak álmodsz vagy ilyesmi akkor minek szulettunk meg?
Én azok oldalát képviselem ahol az élett után létezik egy mennyország vagy asztrálsík.
De most sokan azt fogják mondani hogy feladatom van az életben akkor ennek a 6 milliárd embernek a foldon is feladatuk van? Hozzuk létre a paradicsomot ahol minden és mindenki boldogan él??
22:12.
Valószínűleg azért gondolod így, mert azt hiszed a szeretet relatív, pedig leírtam mi is a valós szeretetet...ami nem lehet relatív, csak egyféle, hiszen az önzetlenség egyfajta lehet csak...olyan nincs hogy csak az ő szempontjából szeretet...vagy az övéből...ami igaz szeretet, az mindenki szempontjából az. Az emberek gondolkodása lehet relatív, azt viszont nem tagadom. S magadban tanulod meg a valós szeretést, tehát teljesen mindegy ki mit gondol rólad. El sem hinnéd mekkora szerepe van nem csak ennek, de magának a gondolkodásnak is. :)
ui.: kérlek ne érts félre, én sem bántani akartalak. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Akár tapasztalatot szerezni jöttünk erre a világra,akár Isten teremtett meg, vagy mit tudom én.
De sztem jobb élvezni az életet,mint ezen agyalni,mert úgy se jövünk rá...vagy majd a halálos ágyunknál,mikor ott lesznek a szeretteink,gyerekeink és fogják majd a kezünket...
Mindenkinek más célja van az életben,mindenki más dologért él,senki se él ugyan azért a célért.
Lehet az egyiknek az a célja,h vmit feltaláljon,vagy csak élje a hétköznapi életét,vagy túléljen egy balesetet és ez által saját kárán tanuljon,de ezer meg egy dolog lehet,szal ezen nem kell agyalni;)
NINCS ÉRTELME.Hiszen senkinek se egyforma az élete a szomszédjával,nem?:D
eltaláltad.azért születünk a földre mert feladatunk van.igen
minden embernek feladata van.ha eljön az ideje akkor meg meg
halunk.vagyis csak a testünk.nyilván hallottál már a karmáról.
A léátező összes nagy vallás (vagy minden vallás?) tanítja,hogy Istennek minden teremtményével célja van.Más szóval,minden termtményének feladatot adott.Van aki csak utólag tudja mi a feladata,van aki nem.Amikor Isten engem bírt rá,hogy elegettegyek céljának,ezt úgy eszközölte,hogy én akarjam kiírni magamból a fájdalmat. Akartam.Miként történt,megrudhatod a www.osys.hu/biromiklos kód alkalmazásakor. Itt a hely szüűe miatt,csak mogyoróhélyban íthatok róla:
Álmomban négy nő volt előttem egyvonalban szorosan egymás mögött,kicsit előrehajoltan.Arcuk szépsége nem számottevő.Testük magas és annyira vékony,hogy azon csodálkoztam,hogy nem gőrbülnek ketté.Olyan túláradó szeretet áradt tőlük felém,amitt itt a földön ember meg nem tapasztalhat. Rövid idő után hozzájuk akartam menni. Ekkor tudatták velem nem szóban:"nem jöhetsz ide".Láttták rajtam mennyire meg vagyok rökönyödve,meg rosszul is esett tíltásuk,mely összeegyeztethetetlen szeretetükkel,ekkor egy másik gondolatot sugalltak:"Még,nem jöhjetsz ide." Ezen megnyugodtam.Ha még nem,akkor egyszer majd csa-csak...Az álom,kb.februárban volt
Tavasszal - május,vagy június - fönökünk mondja:"Fiúk el kell menni csirkeistálót beszerelni olyan helyre ahonnét nem lehet minden este hazamenni."Senkinek se tetszett,dehát nagy úr a muszáj Szállásunk Szépalmán volt,,a munka Kerteskőn.A kb.40 perces utat teherautón tettük meg tán 13-an naponta oda,vissza.A ZIL autót egyik munkatársunk vezette mindig.A munka befejeztével (két hét),mivel az autót vissza is kell vinni,azt egy fiatal agronómus (ugrómókus) vezette.Jogosítványát egyhónapja szerezte.Valahol a 40 perces út felén fának ütközütt az autó.A láb alatt lévő lemezt az ütközés felgyűrte,mely fönökünk lábát beszorította.A fa mögött 80 cm-re,tán szakadéknak is beillő mély gödör.A főnőköt egy órás kiszabadítás után Zicre a kórházba vitte egy pedagógus a Trabantjával. Röntgen...csontrepedés...
Ez az eset 1980-ban történt.Jelzett írásomban minden nevet írok - hely,szmély -Itt nem tehettem. Az én feladatom több,mint 30 évet fog át Már majdnem készen voltam a teljes írással,vagy már kész is voltam,mikor rádöbbentem mit jelzett az őrangyalok közlése:"Még,nem jöhetsz ide." Azért nem mehettem hozzájuk,mert itt a földön még tennivalóm van.Az az írásom.A bizonyságtevésem.
A Világ URa nem bizott teremtményeire mindent.Van úgy nem is egyszer,hogy jövőnket "Istenké takarja jótékonyan"Jézus is mondta:"Még többet is mondanék nektek,de nem bírnátok el."A Létet soha nem fogja megmagyarázhatni senki,de ha hited van,akkor "Bízzál,ügyed az Istené."
Az élet célja a létezés maga!
OSHO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!