Miért születtünk meg ha (egyszer) úgyis meghalunk?
Mi értelme az életnek?
Ha sokan mondják hogy halál után nincs semmi csak álmodsz vagy ilyesmi akkor minek szulettunk meg?
Én azok oldalát képviselem ahol az élett után létezik egy mennyország vagy asztrálsík.
De most sokan azt fogják mondani hogy feladatom van az életben akkor ennek a 6 milliárd embernek a foldon is feladatuk van? Hozzuk létre a paradicsomot ahol minden és mindenki boldogan él??
20:05
A csecsemő képtelen tapasztalni, mert az elméjéhez rendelt teste nem áll készen a fizikai világ megismerésére, tehát a kontraszt észrevételére sem...így képtelen tudomást szerezni, tehát tanulni. Ezért is szükséges az újjászületés, mint olyan. Az ember bűnre(rosszra) hajlamos, és ezt a hajlamot kell úgymond megszüntetni. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
A halál nem az élet vége, hanem annak része!
Amúgy azért születsze meg, mert dolgod van az életben! FONTOS dolgod!
ma 20:08
A csecsemő talán, a gond az, hogy én megemlítettem a kisebb gyerekeket is. Ők mát biztosan tudnak szeretni. A kérdésemre továbbra sem kaptam választ, nem kell 60-70-80 év ahhoz, hogy megtanuljunk szeretni.
Hát fiúk,lányok én nem hiszek az újjászuletésben mert ha 200x szulettek újjá akkor mindig valami rosszat elkovetunk és mindig csak újjá szulettunk!
Meg ha létezik menny és pokol és néhányan biztos hogy elkovettunk kicsi bunoket akkor most mindenki a pokolba kerul?
tegnap 20:54.
Igazság szerint minden ember tud szeretni...csak nem azt juttatja érvényre teljesen...a kisgyermek akiről beszélsz sem. vagy létezik olyan kicsi, aki teljes valójában önzetlen, mondhatni ő maga a tiszta szeretet? Ehhez egyetlen egy darab negatív emberi tulajdonságnak nem szabad jelen lennie az egyénben, csak a pozitívak, de mindnek...a ragaszkodásnak pedig ilyen szinten nincs helye, mert az az önzésből ered...ami pedig nem férhet bele a szeretetbe. Igazság szerint definiálni kellett volna, mi is a valós szeretet...ne haragudj ezért, de most már tudod. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!