Hogyan tudnék a szobámban téridő kaput nyitni, amivel párhuzamos univerzumokba tudnék utazni?
11-es most olvastam egy 2019-es cikket ahol a Quinn-t es Arturo professzort jatszo színészek targyaltak az NBC-vel ok meg targyaltak a Fox-al a szerzoi jogok vételéről hogy fel tudják majd támasztani a sorozatot es tovabb folytatnak es az Arturo professzor is oromest vissza jonne mert annak idejen legnagyobb rossz dontesenek tartotta miutan elment a sorozatbol. Nekem amugy hianyzott is a sorozatbol meg kesobb tobb szereplo lecserelodott talan a kedvencem is Wade szerencsere a fizikus srac maradt.
Szoval folytatjak majd a sorozatot remelhetoleg. Milyen lenne mar ha Magyarorszagon is forgatnanak. Te jelentkeznel statisztanak? 😂 Van ilyen bakancslistaja valakinek hogy kedvenc filmbe statisztakent szerepeljen?
Már évekkel ezelőtt volt hír róla, hogy tárgyalnak a szereplőkkel egy új sorozatról, azóta se hallottam róla semmit...
De nekem az ilyen folytatásokkal meg remake-ekkel az szokott lenni a problémám, hogy vagy nagyon ötlettelenek és csak majmolják az eredetit, vagy elviszik teljesen más irányba a dolgokat és már nem lesz az igazi.
14-es 2019-ben tárgyaltak két szereplővel az NBC utána a Fox-al a szerzői jogok vételéről, de ugye abba az évben kezdődött a járvány.
Nem majmolni fogják, mivel az eredeti szereplőkkel tárgyaltak, Arturo és Quinn a többieket nem tudom, Wade-del mi lett? Nem emlékszem már teljesen, de tudom, hogy helyette is lett új szereplő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!