Hogyan tudnék a szobámban téridő kaput nyitni, amivel párhuzamos univerzumokba tudnék utazni?
Figyelt kérdés
Milyen szintű fizikát és csillagászati ismereteket kellene ehhez megtanulnom, hogy téridő kaput tudjak nyitni?2021. júl. 4. 18:31
1/16 anonim válasza:
Csak hinni kell :) az a legerősebb fegy...ö tudományos lehetőség.
2/16 A kérdező kommentje:
Olyat akarok mint a Sliders-ben volt.
Egy kapcsolót csinálni, amelyikkel tudom szabályozni melyik párhuzamos univerzumba akarok menni.
2021. júl. 4. 18:34
3/16 anonim válasza:
Az ablakkal szembeni falat kell kibontani, oda lehet beszerelni a téridő kaput. Arra kell nagyon vigyázni, hogy amikor kinyitod a téridő kaput, akkor a másik ajtó és az ablak zárva legyen, különben nagyon nagy huzatot tud csinálni!
4/16 anonim válasza:
Egy sima szobai téridő nyitó és dimenzió tárcsázó kell hozzá csak.
5/16 A kérdező kommentje:
A téridő nyitót és a dimenzió tárcsázót azt kvantumhullámokkal kell összekapcsolnom?
Vagy hol lesz az a rész, ahol a téridő szövetét áthasítja és megnyitja a másik univerzumot?
Meg milyen energiaforrást alkalmazzak hozzá, ami a kaput addig nyitva hagyja, amíg átmegyek rajta?
2021. júl. 4. 19:06
6/16 anonim válasza:
Egy-két galaxis teljes energiája bizonyosan elég lesz. Azt kell összegyűjtögetni valahogy, bevinni a szobába és kész. Minden működni fog, ha a vezérlést rendbe teszed. Vezérlőegységet szerintem a kínaiak csinálnak, de most már a legkisebb tételért is vámot kell fizetni.
7/16 anonim válasza:
A téridőt úgy lehet megnyitni, hogy eléred a fénysebességet, majd ezt ugródeszkának használva merőlegesen ráfordulsz a negyedik
dimenzióraa...mintha egy négy dimenziós kockát egy tesseractot képzelnél el, így bárhová el lehet utazni a világegyetemben időveszteség nélkül.
De ez számodra nem járható jelenleg.
8/16 anonim válasza:
Egy jó lakatos szakember kell neked, az mindenféle ajtóhoz érteni fog.
9/16 anonim válasza:
Miért nem kérsz tanácsot a szomszédodtól? A hatodik dimenzióban láttam hogy neki már van ilyen.
10/16 anonim válasza:
2-es a sliderbe pont hogy nem tudtak hova nyit kaput a tavkapcsolo es nem ok hataroztak meg az idot hanem a tavkapcsolo jelezte hogy mennyi ido utan nyit ujabb kaput. Ugy nem jó, ráadásul mikor hazajutottak azt hitték hogy nem otthon voltak mert a csavonak nyikorgott az ajtaja es talan valaki megolajozta es ezert mivel csak 10 percuk volt ott tovabb csusztak. Tenyleg amugy most kedvet kaptam hogy ujra megnezzem majd valamikor lehet megnezem ujra. Valoszinuleg mar van amin jokat fogok mosolyogni. Gyerekkent szerettem ezt a sorozat filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!