Mit tennél ha azt mondanám, hogy feltalaltam a perpetum mobilet?
Ennyire sötét vagy? Ki mondta, hogy bárkinek dolgoznod kellene?
Azt kérdezed, mit tennél, ha azt mondanád…
Első vagyok, leírtam. De
– ha valami olyant fedeztél fel, ami ellent mond a tudományos ismereteinkkel, és elismerést akarsz, azt tudományos módszerekkel kell bizonyítanod. Magadnak teszel szívességet, nem nekünk.
Egy leírás elkészítése mi ha nem munka? És ki utasított rá? Pl. Te. Ha valaki itt sötét az te vagy. Még azzal se vagy tisztában hogy te magad miket mondasz.
Miért kéne nekem elismerés? Nem vagyok személyiség zavaros mint te elismerés nélkül is tudom ki vagyok és miket tettem. Magamnak nem azzal teszek szivesseget ha gyakori trollok utasitasait teljesítem. Semmit sem Kell legfőképp nem lusta gyakori trollok helyett dolgoznom. Mondom csináld meg magad ha annyira kell neked a leírás ha meg ennyire nem kell, akkor tanulj meg együtt élni azzal hogy a világ nem úgy ugrál ahogyan te futyulsz.
"Egy leírás elkészítése mi ha nem munka? És ki utasított rá? Pl. Te."
Izé, te magadat.
Mert ha nincs ilyened, akkor mi a keményre fagyott fókapéniszt akarsz levédeni, mint találmányt?
:D
Szóval álmodozó troll vagy, ennyi.
Ha lesz kész prototípusod, sőt működik is, ellenőrizhetően nem csalás, én leszek az első, aki nagyközönség előtt visszavonom.
De addig maradsz egy álmodozó troll.
Amúgy milyen találmány az, amiről nincs leírás?
Fejben megvan, lefarigcsálod kézzel az alkatrészeket és összekalapálod?
Nem vágom.
Arról se írtam hogy le akarom védeni. Mire jó ez hogy hulyesegeket találsz ki majd rakerdezel? Ráadásul leirtam hogy törvény tiltja perpetum mobile levedeset és dilettáns vagy ha ezt nem tudod. De a jelek szerint még ezt az írásomat se fogad fel.
De látszik már csak tragarkodni tudsz a legjobb lenne ha ezen a szinten befejezned az irkalast s mélyebbre már nem sulyednel.
Neked nem kell semmit se visszavonnod mivel a véleményed semmit se számít . Elég ha csak nem találsz ki hulyesegeket és nem tragarkodsz hanem megtanulsz viselkedni. Ezekre viszont én nem látok esélyt.
"Amúgy milyen találmány az, amiről nincs leírás?
Fejben megvan, lefarigcsálod kézzel az alkatrészeket és összekalapálod?
Nem vágom."
Dokumentáció van, saját jegyzet formájában, de messze nem ezt nevezik leírásnak. De nem kézzel készül hanem gépekkel. Kézzel csak e gépek kezelése megy valamint az osszeszereles.
"A bemutatón ott ülünk hatvan évig.
Mozog. Hstvan év messze nem örökkévalóság.
Ha 478 987 136 év múlva ugyanúgy működik, még az sem örökké."
Nem. Ez tudósoknak nem úgy működik hogy 60 evig ülnek valahol, de nem is úgy hogy a gyakori trágárul kunyeralnak leirast, hanem megvizsgaljak a készüléket.
Olvassátok egy kis történelmet. Amikor az oroszoknak leszállt egy amerikai repülőgép a második világháború alatt, az oroszok nem kunyeralnak senkirol se leírást, - Sztálin ott lovette volna őket anyon ha megteszik - hanem szetszedtek a gépet darabokra s maguk csináltak róla tervrajzot. Majd a gépet végül vissza kellett adniuk, de utána megprobaltak maguk is megepiteni.
Bár érdekes lenne egy alternatív történelem ahol elkezdenek leírást kunyeralni az amerikaiaktol. Érdekes vígjátékot lehetne belőle írni.
"Arról se írtam hogy le akarom védeni."
Értem. Szóval örökkévalóságig titokban fogod tartani, nehogy valaki ellopja.
Majd Szent Péter megtapsol.
Vagy majd bemutatod és nagylelkűen nyílt forráskóddal a világnak adod?
Kivéve minket persze, gonosz trollokat.
És csak tőlünk titkolod. Ja.
"leirtam hogy törvény tiltja perpetum mobile levedeset és dilettáns vagy ha ezt nem tudod."
Persze, mert nem létezik.
De az igazi nagy dillettáns te vagy, barátom, ha örökmozgó név alatt próbálod levédetni.
Kismillió "ingyenenergia" eszköz van levédetve. Persze egy sem működik.
"De látszik már csak tragarkodni tudsz"
Idézd. Még a trágárság kifejezés értelmét sem ismered.
Megsúgom, a troll szó nem trágárság.
A fókapénisz sem.
Biológiai szakkifejezés. :)
"Neked nem kell semmit se visszavonnod mivel a véleményed semmit se számít ."
Ennek nagyon örülök.
De én akkor is tartom magam hozzá, hogy ha a szerkezeted valóban képes az elsőfajú örökmozgó ismérveit produkálni, személyesen kérek bocsánatot és fogom támogatni a munkádat.
Viszont cserébe úgy érzem, a minimum elvárás, hogy ha kiderül, hogy nem működik, TE kérsz bocsánatot itt mindenkitől és ismered el, hogy pont az vagy, akinek mi tartunk téged.
Deal?
Érts már meg te szerencsétlen hogy törvény tiltja a levedeset.
A bemutatón aki akarja megirhatja a forraskodot de ha elkezd utasitgatni hogy én írjam meg akkor nemet mondok ha elkezd tragarkodni, mint ti mert nem leszek a csicskaja akkor meg kivezettetem a biztonsági őrrel.
A levedeteserol te beszélsz egyfolytában nem én. Legalább azt tisztazd végre magadban hogy mi az amit te írtál nem pedig én.
A minden szervel kapcsolatos szó trágár ha azt egy emberre írod. Itt megteheted mert a moderátorok elfogadjak, de az én személyes bemutatómon az első ilyen után repülnel.
Senki se írta hogy szükségem van egy ilyen ember tamogatasara mint amilyen te vagy. Előbb talan viselkedni kellene megtanulnod, de ha sikerülne is a bizalomvesztest sokkal nehezebb orvosolni ami az iranyodba a viselkedés miatt megtortent. És fel is merül egyáltalán miért kellene mikor magára a támogatásodra sincs szükség?
Jó csakhat működik. Így amit kérsz már azelőtt okafogyott lett hogy azt kérted. Csak ugye a viselkedesetek miatt ez a számotokra már sose fog kiderulni. Előbb tanuljatok meg viselkedni s kovetelodzesmentesen élni. Utána mással talán több szerencsések lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!