Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tennél ha azt mondanám,...

Mit tennél ha azt mondanám, hogy feltalaltam a perpetum mobilet?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 19:47
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/266 A kérdező kommentje:
Már értem miért van ennyi ezo az életedben. Ilyen stílussal ami neked van, jó eséllyel mások is inkább elhajtanak a fenébe, mintsem, hogy szóba álljanak veled. Nem csoda ha neked az mind, mind ezo.
2021. márc. 25. 14:09
 142/266 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Akkor minden levedett találmány ezo kategória?"

Miért, le van védve a találmányod? Akkor meg miért titkolod?

Nincs?

Működő prototípusod, pontos technikai leírásod van?

Akkor meg miért itt reklámozod?

Menjél, védesd le.

Nem, barátom. Aki a GYK-n relámozza a "találmányát" és titkolózó mellébeszélést művel 15 oldalon át, az tokkal-vonóval ezo kategória.

Vagy ez:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg

2021. márc. 25. 14:13
 143/266 A kérdező kommentje:

Ti csináltatok belőle reklámot ha csak simán a kérdésre válaszolok s nem tértek el a temajatol nyoma se lett volna reklámnak.

"Miért, le van védve a találmányod?" látszik hogy dilettáns vagy, törvény akadályozza meg a perpetum mobile levedeset. De attól még donthetek úgy hogy nem a avatok be akárkit.

Prototipusom van technikai leírás nem kell mert nem cél. Ha neked kell róla leírás az a te problémád, főleg hogy ha kell valami valakitől akkor azzal a valakivel nem úgy kell viselkedni ahogy te velem. Így senki joindulatat nem fogod elnyerni hogy szivesseget tegyen neked.

"Menjél, védesd le.". Veled súlyosabb a helyzet mint gondoltam. Miből gondolod hogy utasitgathatsz bármire? Amúgy meg szép is lenne ha egy gyakori troll utasitgatna. Nagyon el vagy szállva.

Mondom én nem reklámozom, a te trollkodasod és mentális allapotod eredménye hogy neked és talán másoknak is annak tűnik. Én csak feltettem egy kérdést emberek viselkedesevel kapcsolatban te meg mellébeszélsz terelsz kisiklatni próbálod a témát kimeritve ezzel a trollkodas fogalmát.

2021. márc. 25. 15:37
 144/266 anonim ***** válasza:
100%

Simán a kérdésre válaszoltunk, amikor azt mondtuk, hogy meg vagy háborodva.

Pontosabban, tenni annyit tennénk, g9gy felvonnánk a szemöldökünoet, hogy jé, egy bolond.

2021. márc. 25. 16:18
 145/266 A kérdező kommentje:
Egeszsegetekre. De utána eltertetek eléggé a tematol. De egy laikus neten keresztüli diagnosztikája se valós velemeny
2021. márc. 25. 16:37
 146/266 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert simán lehetsz provokátor is.

Én inkább ezt tartom valószínűnek.

2021. márc. 25. 16:45
 147/266 A kérdező kommentje:
Az legalabb nem ezo. Bár jó kérdés az e vagy csak valoszinusegnek nevezed kozben meg a hasadra csapsz..
2021. márc. 25. 18:33
 148/266 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az írásaid alapján ez a valószínű.

Azt elhiszem, hogy provokátorként szenvedsz az ezo kategóriában, viszont a téma és a tárgyalása sajnos ide illik.

Ha elég ügyes vagy, akkor itt is tudsz forgalmat generálni, a megbízóidnak meg mindegy.

2021. márc. 25. 18:43
 149/266 A kérdező kommentje:

Ez a ti viselkedeseteken múlik. Írtam hogy aki tud viselkedni s nem csak trollkodik annak tartok bemutatot. Szó sincs provokaciorol. Csak a nyirok van szó,hogy ti elástátok magatokat előttem.

Forgalom generalasrol se volt szó, ez is csak a te agymenesed. Megbízom sincs.

2021. márc. 25. 20:20
 150/266 anonim ***** válasza:
100%

Már írtam. Nincs szükség semmiféle bemutatóra. Őrökmozgó.

A bemutatón ott ülünk hatvan évig.

Mozog. Hstvan év messze nem örökkévalóság.

Ha 478 987 136 év múlva ugyanúgy működik, még az sem örökké.

Tudományos módszereket kerünk.

Írd le!

2021. márc. 25. 20:26
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!