Mit tennél ha azt mondanám, hogy feltalaltam a perpetum mobilet?
"Akkor minden levedett találmány ezo kategória?"
Miért, le van védve a találmányod? Akkor meg miért titkolod?
Nincs?
Működő prototípusod, pontos technikai leírásod van?
Akkor meg miért itt reklámozod?
Menjél, védesd le.
Nem, barátom. Aki a GYK-n relámozza a "találmányát" és titkolózó mellébeszélést művel 15 oldalon át, az tokkal-vonóval ezo kategória.
Vagy ez:
Ti csináltatok belőle reklámot ha csak simán a kérdésre válaszolok s nem tértek el a temajatol nyoma se lett volna reklámnak.
"Miért, le van védve a találmányod?" látszik hogy dilettáns vagy, törvény akadályozza meg a perpetum mobile levedeset. De attól még donthetek úgy hogy nem a avatok be akárkit.
Prototipusom van technikai leírás nem kell mert nem cél. Ha neked kell róla leírás az a te problémád, főleg hogy ha kell valami valakitől akkor azzal a valakivel nem úgy kell viselkedni ahogy te velem. Így senki joindulatat nem fogod elnyerni hogy szivesseget tegyen neked.
"Menjél, védesd le.". Veled súlyosabb a helyzet mint gondoltam. Miből gondolod hogy utasitgathatsz bármire? Amúgy meg szép is lenne ha egy gyakori troll utasitgatna. Nagyon el vagy szállva.
Mondom én nem reklámozom, a te trollkodasod és mentális allapotod eredménye hogy neked és talán másoknak is annak tűnik. Én csak feltettem egy kérdést emberek viselkedesevel kapcsolatban te meg mellébeszélsz terelsz kisiklatni próbálod a témát kimeritve ezzel a trollkodas fogalmát.
Simán a kérdésre válaszoltunk, amikor azt mondtuk, hogy meg vagy háborodva.
Pontosabban, tenni annyit tennénk, g9gy felvonnánk a szemöldökünoet, hogy jé, egy bolond.
Persze, mert simán lehetsz provokátor is.
Én inkább ezt tartom valószínűnek.
Nem, az írásaid alapján ez a valószínű.
Azt elhiszem, hogy provokátorként szenvedsz az ezo kategóriában, viszont a téma és a tárgyalása sajnos ide illik.
Ha elég ügyes vagy, akkor itt is tudsz forgalmat generálni, a megbízóidnak meg mindegy.
Ez a ti viselkedeseteken múlik. Írtam hogy aki tud viselkedni s nem csak trollkodik annak tartok bemutatot. Szó sincs provokaciorol. Csak a nyirok van szó,hogy ti elástátok magatokat előttem.
Forgalom generalasrol se volt szó, ez is csak a te agymenesed. Megbízom sincs.
Már írtam. Nincs szükség semmiféle bemutatóra. Őrökmozgó.
A bemutatón ott ülünk hatvan évig.
Mozog. Hstvan év messze nem örökkévalóság.
Ha 478 987 136 év múlva ugyanúgy működik, még az sem örökké.
Tudományos módszereket kerünk.
Írd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!