Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az tegnap este?

Mi volt az tegnap este?

Figyelt kérdés
Anyukáméktól mentem haza, és az egyik ház sarkánál hirtelen egy okker-sárga színű hosszú kabátban lévő alakot láttam. Csak állt. A fejét viszont nem láttam. Vissza is néztem, és ez az alak helyet változttatott, de uúgy egy helyben állt. Jobban megnéztem, gondoltam egy ember az, de nem. Csak az okker-sárga hosszú kabátot láttam, fejet azt nem. Az éjjel nyugtalanul aludtam, és hirtelen veszélyérzet érzésem lett. Ma pedig reggel ahogy visszajöttem a kutyámmal, elkezdett vérezni az orrom. Sosem vérzett. Egész reggel óta olyan érzésem van, mintha vmi negativ nehéz energia lenne körülöttem, és hogy valami történni fog. Mit gondoltok erről? (Lehetőleg komoly válaszokat kérek, mert ez nekem nagyon nem vicces.)
2021. jan. 21. 09:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
36%
Szellemet láttál, el kell ezt fogadni. Én is hatalmas baromságnak tartottam addig, amíg nem történtek velem fura dolgok. Halt meg utolsó 1-2 évben rokon? barát?
2021. jan. 21. 13:56
 42/47 A kérdező kommentje:
Igen. Szeptemberben, de nem őt láttam, azt éreztem volna ha ő az. Ez a vmi vki nem ő volt ez biztos.
2021. jan. 21. 14:01
 43/47 anonim ***** válasza:
41: ne hülyítsd már szegényt legalább, ha már segíteni nem tudsz.
2021. jan. 21. 14:03
 44/47 A kérdező kommentje:
Nem mondott hülyeséget! Ugy ertem sok szrrettem elvesztettem már, őket karácsony, évfordulok stb környékén szoktam "érezni", de ezzel mindenki így van szerintem. Szóval ez nem szerettem volt az biztos.
2021. jan. 21. 14:10
 45/47 anonim ***** válasza:
Oké, de "szellemek" ritkán ácsorognak az utcán sárga kabátban. Aki ezt elhiszi, annak tényleg érdemes kezeltetnie magát.
2021. jan. 21. 15:13
 46/47 A kérdező kommentje:
Nem mondtam szellem volt! Azt mondtam nem tudom mi volt az! Ne keverjünk ide olyat amit nem állítottam.
2021. jan. 21. 15:19
 47/47 anonim ***** válasza:

Ne zárjuk ki, hogy valaki hülyéskedett azzal a kabáttal, valami drótvázon, poénból, stb. Mint amikor kamu robot hóembert raknak ki, ami forog, még beszél.

A második tipp, hogy egy neked szóló szubjektív látomás-élményed volt, amit a tudatalattid kimondottan neked kódolt.

A harmadik tipp hogy egy asztrális jelenséget láttál meg valamilyen okból.

2021. jan. 21. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!