Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az tegnap este?

Mi volt az tegnap este?

Figyelt kérdés
Anyukáméktól mentem haza, és az egyik ház sarkánál hirtelen egy okker-sárga színű hosszú kabátban lévő alakot láttam. Csak állt. A fejét viszont nem láttam. Vissza is néztem, és ez az alak helyet változttatott, de uúgy egy helyben állt. Jobban megnéztem, gondoltam egy ember az, de nem. Csak az okker-sárga hosszú kabátot láttam, fejet azt nem. Az éjjel nyugtalanul aludtam, és hirtelen veszélyérzet érzésem lett. Ma pedig reggel ahogy visszajöttem a kutyámmal, elkezdett vérezni az orrom. Sosem vérzett. Egész reggel óta olyan érzésem van, mintha vmi negativ nehéz energia lenne körülöttem, és hogy valami történni fog. Mit gondoltok erről? (Lehetőleg komoly válaszokat kérek, mert ez nekem nagyon nem vicces.)
2021. jan. 21. 09:23
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem egy okkersárga kabátba burkolózó nehéz, negatív energia volt. Pontosabbat majd a pszichiáter tud mondani, ő ért ezekhez.
2021. jan. 21. 09:29
 2/47 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet, hogy fekete maszk és sapka volt rajta? Eléggé bele tud olvadni a sötétségbe, és ha az ember fél, akkor nem feltétlenül esik le neki.
2021. jan. 21. 09:29
 3/47 A kérdező kommentje:
Nem éreztem félelmet (sosem voltam félős) amikor láttam. És nem nem volt feje. A negativ erzések este jöttek elő, amikor el akartam aludni. Előtte kifejezetten jól éreztem magam. Aztán ahogy majdnem elaludtam, a semmiből veszélyérzetem lett, de nem fizikailag, hanem mintha vki lelkileg nagyon nehéz dolgot akarna rám rakni.
2021. jan. 21. 09:34
 4/47 anonim ***** válasza:
44%

Szerinten túlgondolod. Nem szellemet vagy valami hasonlót láttál.

Sok az unatkozó ember.

2021. jan. 21. 09:38
 5/47 A kérdező kommentje:
Köszi a komoly választ.
2021. jan. 21. 09:48
 6/47 anonim ***** válasza:
33%
Az enyém is komoly volt :c :D
2021. jan. 21. 09:54
 7/47 anonim válasza:
28%
Hűha, ez borzasztó lehetett :( remélem minél előbb meg fog oldódni, különben ÉN sem fogok tudni rendesen aludni ez miatt.
2021. jan. 21. 10:22
 8/47 anonim ***** válasza:
59%
Valaki veszélyes átkot szórt rád.Ha érdekel hogyan szabadulhatsz meg tõle írj.
2021. jan. 21. 10:23
 9/47 A kérdező kommentje:
Lehet egyeseknek vicc (sebaj a vidámság mindig jó) de valóban van egy ember az életemben, aki kb gyűlöletet, megvetést érez irántam, és ezt érezteti is. Nem foglalkozom vele, de felőle vhogy zavaros energiákat érzek. Zavaros alatt ellentmondásosat értek. Engem ember így még soha nem kezelt le, és minél jobban érzem magam, annál jobban érzem ezt a negativ energiát is.
2021. jan. 21. 10:31
 10/47 anonim ***** válasza:
96%
Egy lebegő sárga kabát volt, előfordul az ilyesmi.
2021. jan. 21. 10:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!