Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tegnap este 22 és 23 óra...

Tegnap este 22 és 23 óra között keleti irányban látta valaki rajtam kívül ezt az égi jelenséget? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szolnok városában lettem figyelmes a jelenségre a fenn leírt időpontban keleti irányban, aránylag alacsonyan volt az égen nem sokkal a horizont fölött. Pontosan azt a területet figyeltem mikor megjelent az égen a semmiből egy csillagnak tűnő vörös pont. Nagyon távolinak tűnt de jól lehetett látni. 10-15 másodpercig figyeltem és próbáltam eldönteni hogy most az mi lehet és ekkor elkezdett mozgásba lendülni balra vízszintesen és eltűnt egy ház mögött majd pár másodperc múlva pontosan ugyan oda vissza repült ahonnan feltűnt először, ekkor egyhelyben állt megint pár másodpercig majd szintén mozgásba lendült szintén balra de közben ereszkedett lefele folyamatosan és végül eltűnt ereszkedés közben. Nem láttam már utána. A kérdésem kizárólag arra irányul hogy látta e valaki ezt rajtam kívül nem pedig arra hogy elméletezgessünk hogy mi lehetett ez mert nem kérek a hülyékből akik szórakozásból írogatnak baromságokat mindenkinek. Köszönöm annak aki a KÉRDÉSEMRE válaszol. Üdv.

2020. ápr. 1. 02:26
 1/6 anonim válasza:
77%
Én nem láttam, de pár napja az égen több pici pontot ami ment az égen. Sokan mondják hogy műhold, de nem tudom elképzelni hogy 10perc alatt kb 20-25 műhold egy irányba ment.. Egyébként néhány éve, már ment le a nap, de azért nem volt sötét, az égen észrevettem egy nagyon fénylő dolgot, ami sokkal nagyobb volt mint egy csillag innen földről nézve, majd amint rá pillantottam kb 2másodpercel rá olyan gyorsan elment, hogy csak egy csíkot húzott maga után ami egyből el is tűnt.
2020. ápr. 1. 03:25
 2/6 anonim válasza:
Kedves első amit te láttál azok szerintem műholdak voltak mert hallottam valami olyat hogy Elon Musk felküldött nem tudom hány műholdat ami egyébként az űrkutatókat eléggé zavarja de azért nézz ennek utána szerintem
2020. ápr. 1. 06:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy egy helikopter volt? Mivel szolnokon van egy katonai repülőtér.
2020. ápr. 1. 07:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez bármi lehetett... műhold, manőverező repülőgép, helikopter jelzőfénye stb. ennyiből nem lehet megmondani hogy pontosan milyen jelenség volt.
2020. ápr. 1. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
Lehet a szaturnusz volt
2020. ápr. 2. 01:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem simán egy drónt láttál. Valaki vett egy ilyen kütyüt és azzal szórakozott. Ennyi.
2020. ápr. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!