Hogyan jutok el Budapest Keleti pályaudvarról Vecsésre este 9 után?
Külföldről érkezem, és csak átutazóban leszek Magyarországon amíg másnap reggel nem repülök.
Néztem a vonatokat a MÁV oldalán, és mind Zuglót és Kőbánya-Kispestet írja ki indulási állomásnak...
A kérdést azért tettem fel, hátha valaki, aki Pesti tudja biztosra, hogyan jutok el a Vecsés állomásra, mert ott nagyon közel van egy panzió ahol aludnék aznap este a reggeli járatomig.
Köszönöm :D
Keletitől 24-es villamossal a Nagyvárad téri mész.
Onnan 200E busszal Vecsés-nyugat nevű megállóig mész.
Onnan gyalog vagy taxival a panzióig (címet nem mondtál)
A vonat bonyolultabb és a település belsejében tesz le, ahonnan bolyonganod kellene helyi utcákon... A busz azért is egyszerűbb, mert a település reptér felőli szélén tesz le.
Bár én a helyedben taxival mennék, legalább egy szakaszon.
Hogy kerülsz a Keletibe és mikor utazol?
Csak mert most le van zárva, elvileg hétfőtől nyitják meg.
1-es, ha egyszer a panzió a vasútállomás mellett van, minek menjen a 200E-vel? Semmivel sem bonyolultabb a vonat, legfeljebb várni kell rá, arra meg ott a számtalan különböző színvonalú presszó és étterem a zuglói állomásnál.
Kérdező, utazz az 5 7 7E 8E 108E 110 112-es buszok barmelyikevel Rákospalota, Újpalota vagy Bosnyák tér felè Zugló vasutallomasig, onnan az S50 vonattal juthatsz el Vecsésre. Munkanapokon napközben 30, más időszakokban 60 percenként jár a vonat.
“Néztem a vonatokat a MÁV oldalán, és mind Zuglót és Kőbánya-Kispestet írja ki indulási állomásnak...”
Mert ő tudja, hogy Keletiből nem megy vonat Vecsésre amúgy sem, most pedig még a Keleti is le van zárva.
Menj át Zugloba BKK-val, ahogyan az Elvira írta, majd vonattal irány Vecsés.
Köszönöm szèpen a vàlaszokat!
Valószínüleg megpróbàlom a vonatot...Ha nagyon elakadok, elmegyek Kőbànya Kispestre metróval..onnan 200E ès taxi
Mèg egyszer köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!