Keleti pu és környéke mennyire biztonságos este 9-10 körül?
Kérdező, ne privátban írj.
Válaszolok arra amit kérdeztél azzal kapcsolatban, hogy este 9-10 körül vannak-e emberek arrafelé az utcán.
Soha ne nyugtasson meg az, hogy nem vagy egyedül az utcán. Sokszor volt rá példa (nem a Keleti pályaudvar környékén!) hogy valakit megtámadtak fényes nappal egy forgalmas helyen, elvették tőle a táskáját, értékeit, és a tömegből mindenki csak nézte, hogy mi történik, közbeavatkozni senki se akart. Budapesten kora este történt az 1-es villamoson olyan, hogy egy utas megtámadott egy idős férfit. Senki nem avatkozott közbe, a támadás után gond nélkül leszállt és elmenekült a tettes.
A második válaszom nem a Keleti pályaudvarról szólt és nagyon tanulságos dolgot írtam le benne. Ha ezt 0 százalékra lepontozással jutalmazzátok, az nem az én problémám.
Ti tényleg elhiszitek, hogy ha vannak emberek az utcán, vagy a villamoson, akkor már biztonságban vagytok, mert ők majd megvédenek titeket, ha valaki le akarja tépni a vállatokról a táskátokat, vagy ki akarja szedni a telefonotokat a kezetekből? Nagyon naivak vagytok. Az a jellemző, hogy senki se meri visszatartani a támadót és megakadályozni abban, hogy elhagyja a helyszínt. Tanúskodni önként pedig még inkább nincs kedve senkinek, mert akkor járkálhatnak a rendőrségre. Lehet hogy a vidéki városokban ez nem így van, de a fővárosra ez a jellemző sajnos.
Keleti az egy pöcegödör, a környező utcákkal együtt (Bethlen, Verseny, stb.). Közlekedés és infrastruktúra nagyon jó, amúgy hemzsegnek a dakoták és a seftelő románok. De legalább olcsó a cigi.
Megvédeni senki sem fog, mert O1G törvényei a bűnözőt védik. Ha el akarják venni a táskádat, én odamegyek, és beverema hülyegyerek fejét a betonba, akkor hónapokig járhatok bíróságra,kapok egy felfüggesztettet, ugrik az erkölcsim...
Nem azért nem megyek oda, mert ne tudnék kiütni vagy lerúgni a buszról egy tetves kokerót, hanem azért, mert a törvény egy kalap kaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!