Mennyire veszélyes este az Orczy tér, keleti pályaudvar környéke?
A munkahelyen mondták,hogy ezekután néha vállalni kell majd túlórákat is,ez azt jelenti,hogy este 8-9 körül végeznék az Orczyn,utána tömegközlekedéssel kell eljutnom blaha vagy keleti irányába. Hallottam,hogy arrafelé élni nem nagyon ajánatos,de így munkából hazaindulni is para?
29/N
az a környék Pest egyik segglyuka.
lehet hogy 3 év alatt egyszer sem rabolnak ki, nőként jobb esélyeid vannak, főleg ha nem villogsz a telefonoddal. A portyázó hordák inkább a férfiakat rabolják le
Kellemetlen környék, de szerintem nem lesz semmi, csak kellemetlen lesz az "olyan" egyének látványa.
Nő vagyok, józsefvárosi, szélén lakom, marha jó részen, de nyilván néha van dolgom a kerület kellemetlenebb részein is.
Én az Orczy úton is előveszem a telómat, mondjuk valakit várva, ácsorogva, hosszasan már nem biztos, hogy életbiztosítás telót nyomkodni.
A XI. kerületezést meg úgy általában a "budázást" már unom.
A XI. kerületben van egy utca, ahol rendesen féltem fényes nappal, azóta pedig el is kerülöm. Illetve a szomszédjában még egy, ahol eddig mindig volt kétes alak, amikor elsétáltam ott, bámultak is.
Azért annyira nem! ...
Az Etele út/Fehérvári útnál "csövesgránátot" ivó hajléktalanok, a lerobbant sarki kocsmában volt már kocsmai verekedés, a Sparral szemben rossz arcúak, a Feneketlen-tó környékén szintén.
A Flórián tér egy részén is vannak fura alakok. Mondjuk én nagyon szeretem azt a teret, de a Szentlélek felé az út déli oldalán elég érdekes.
Egyébként rablások, meg főleg betörések a "jobb" részeken vannak egyébként.
Nem szeretem, ha az otthonomat szidják, általánosítva.
Nah melyik kocsmában mem volt még verekedés. A Gomba kocsma meg hangulatos hely :) Párszor már ittunk ott, mivel a közelben nincs igazán alternatíva, csak a Móricz környékén.
A spar mögött laknak csövesek, de meg csak tarhálni sem állítottak meg soha. Nem agresszívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!