Mi volt az tegnap este?
Figyelt kérdés
Anyukáméktól mentem haza, és az egyik ház sarkánál hirtelen egy okker-sárga színű hosszú kabátban lévő alakot láttam. Csak állt. A fejét viszont nem láttam. Vissza is néztem, és ez az alak helyet változttatott, de uúgy egy helyben állt. Jobban megnéztem, gondoltam egy ember az, de nem. Csak az okker-sárga hosszú kabátot láttam, fejet azt nem. Az éjjel nyugtalanul aludtam, és hirtelen veszélyérzet érzésem lett. Ma pedig reggel ahogy visszajöttem a kutyámmal, elkezdett vérezni az orrom. Sosem vérzett. Egész reggel óta olyan érzésem van, mintha vmi negativ nehéz energia lenne körülöttem, és hogy valami történni fog. Mit gondoltok erről? (Lehetőleg komoly válaszokat kérek, mert ez nekem nagyon nem vicces.)2021. jan. 21. 09:23
31/47 A kérdező kommentje:
Pont én is azt gondoltam vmi ismerős, szomszéd az, akit nem latok jól, és azért is neztem vissza, nehogy az legyen hogy nem köszönök neki! (Mert a látásom miatt ebből sajna már volt gond.)
2021. jan. 21. 11:41
32/47 anonim válasza:
Akkor ha amúgy is gond van a látásoddal, akkor simán lehet, hogy a sötétben nem jól láttál valamit. De ez nem magyarázza még meg a többit, hogy miért van benned azóta is negatív érzés, miért vagy nyugtalan. Ha ez az élmény még másnap is él benned, engem az már aggasztana.
33/47 A kérdező kommentje:
Persze mondom én is letudtam annyival hogy nem jól lattam ezert nem is foglalkoztam vele. A veszély erzet meg valóban a semmiből jött de nem az hogy úristem mi lesz stb, hanem éreztem hogy vmi veszély van de hogy hol meg mi azt nem tudom. De nem volt bennem semmilyen félelem emiatt.
2021. jan. 21. 12:02
34/47 A kérdező kommentje:
Ma pedig lehet az időjárás miatt, de tényleg feszült vagyok. De racionális okot keresek rá ahogy az esti dologra is.
2021. jan. 21. 12:04
35/47 anonim válasza:
Ha rossz a látásod simán lehet hogy odaképzelted.
Volt egy műsor arról hogy néha mennyire nem a valóságot látod, meg hogy mennyire egyszerű becsapni az agyat.
Ezt a következő trükkel mutatták be:
Fogott a kezében egy labdát, elkezdte felfelé dobálni. Feldobta 1x, aztán még 1x. Amikor harmadjára feldobta, a labda félúton a levegőben eltűnt. A műsorvezető is csak nézett, hogy jé hová tűnt, elteleportált?
Annyi a trükk hogy harmadjára nem dobta fel a labdát. De mivel arra számítasz hogy fel fogja dobni, látni véled a labdát. Én is láttam pedig csak a képernyőn néztem.
Te most látni vélted hogy nincs feje, pedig volt. Még az se biztos hogy 1 ember volt.
36/47 A kérdező kommentje:
Az biztos nem képzeltem oda!
2021. jan. 21. 12:06
37/47 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy csak mentálisan fáradt vagy, meg feszült. Pihenj egy kicsit, ha van rá lehetőséged. Jön a hétvége, lazítsál amennyit csak tudsz.
38/47 A kérdező kommentje:
Rendben. Az időjárás megvisel az biztos. Minden nap másmilyen, nagy hőingadozások.
2021. jan. 21. 12:09
39/47 anonim válasza:
Akkor csak pihenj egyet, és vigyázz magadra! :)
40/47 A kérdező kommentje:
Oké. :-)
2021. jan. 21. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!