Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi volt az tegnap este?

Mi volt az tegnap este?

Figyelt kérdés
Anyukáméktól mentem haza, és az egyik ház sarkánál hirtelen egy okker-sárga színű hosszú kabátban lévő alakot láttam. Csak állt. A fejét viszont nem láttam. Vissza is néztem, és ez az alak helyet változttatott, de uúgy egy helyben állt. Jobban megnéztem, gondoltam egy ember az, de nem. Csak az okker-sárga hosszú kabátot láttam, fejet azt nem. Az éjjel nyugtalanul aludtam, és hirtelen veszélyérzet érzésem lett. Ma pedig reggel ahogy visszajöttem a kutyámmal, elkezdett vérezni az orrom. Sosem vérzett. Egész reggel óta olyan érzésem van, mintha vmi negativ nehéz energia lenne körülöttem, és hogy valami történni fog. Mit gondoltok erről? (Lehetőleg komoly válaszokat kérek, mert ez nekem nagyon nem vicces.)
2021. jan. 21. 09:23
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Rendben. Higgyetek azt amit akartok. Jó is hogy az ezotéria témakörben raktam fel. Annyira ismerem magam hogy tudom nem vagyok bolond és nem hallucináltam. Mondom még én is visszanéztem hunyorogtam hogy hátha egy ismerősöm az. Meg akartam győződni róla. Erre meg győzködtök hogy mentális gond van velem. Oké.
2021. jan. 21. 11:24
 22/47 A kérdező kommentje:
A veszélyérzet az nem az volt hogy jaj mi lesz, meghalok stb. De látom hiába magyarázom mert így tényleg bolondnak tűnhetek.
2021. jan. 21. 11:25
 23/47 anonim ***** válasza:
Jó, én csak remélem, hogy nincs ilyen bajod, ami az ismerősömmel történt. Akkor csak ezo-hívő vagy ezek szerint? Hiszel az ilyen dolgokban?
2021. jan. 21. 11:27
 24/47 anonim ***** válasza:
63%

Nem bántásból, de muszáj elmondanom, hogy tudd, hogy annak a betegségnek (ami téged nem érint) az egyik ismérve az, hogy az illető nem tud különbséget tenni a valóság és a képzelet között.

Rendben, neked nincs bajod, viszont legyen körülötted valaki, akinek elmondhatod, ha valami baj van. Főleg a rossz érzés miatt. Nem egészséges az, ha valaki szorong valami miatt, főleg mostanában, amikor a covid miatt úgyis meg vagyunk terhelve mentálisan is nem kicsit.

2021. jan. 21. 11:30
 25/47 A kérdező kommentje:
Mondom tudom hogy mivel rövidlátó vvagyok ezért van hogy hunyorognom kell ahhoz hogy meglassam ki jön velem szembe stb, hogy meggyőződjek arrol hogy pl ismerős-e akit látok. Meggyőződöm róla, másnem hunyorgassal mert tudom nem jó a szemem. Persze gondoltam arra is hogy mit tudom én sötét van, ezert nem látok fejet. Ezért is kezdtem el mégjobban hunyorogni hogy lássam ki az. No de azt hiszem ebből a magyarázatból is azt hozzák ki egyesek hogy tagadom hogy mentalis kettyóm lenne.
2021. jan. 21. 11:34
 26/47 A kérdező kommentje:
Nincs bennem semmilyen szorongas! Életvidám ember vagyok aki a jóban is meglatja a jot, vagy a rosszból is a legjobbat próbalom kihozni. Tegnap este is el is feledtem hogy azt a sárga nem tudom mit láttam semmilyen rossz érzés nem volt bennem. Nem is gondoltam rá. Elettársammal itthon nevettünk, a barátaimmal jól éreztem magam, jót beszélgettünk. Semmilyen szorongás nem volt bennem, még rejtett sem, mert minden érzelmem megélem, egyiket sem tagadom.
2021. jan. 21. 11:37
 27/47 A kérdező kommentje:
Jav: a rosszban is meglátom a jot.
2021. jan. 21. 11:38
 28/47 anonim ***** válasza:

Jó, én leszállok erről a témáról, nem akarok belemagyarázni semmit, meg főleg nem akarlak megbántani semmivel.

Érdekes lenne tudni, van-e azon a környéken térfigyelő kamera. Ha igen, és mondjuk nem közteres, hanem egy üzleté, akkor megkérném őket, hogy hadd nézzük vissza a tegnap esti felvételt. Ha tudsz pontos időintervallumot megadni, úgy könnyebb. Viszont ezt még ma, mert törlődik a felvétel egy idő után.

Csak ne azt az indokot mondd, hogy egy fej nélküli embert akarsz megnézni, hanem mittudomén, meghúzta valaki az autódat, vagy megrongálták a biciklidet ott, vagy bármi hihetőbb dolgot.

2021. jan. 21. 11:40
 29/47 A kérdező kommentje:
Ha ugy gondolnám vmi bennem zajlik akkor ezt a kérdést a mentális kategoriába írtam volna ki. Ebben biztosak lehettek.
 30/47 anonim ***** válasza:

én egyszer láttam kora tavasszal egy afroamerikait a fa árnyékában.

csak a szemét és a száját láttam, annyira méregettem, hogy kilépett az árnyékból és képen röhögött. én meg kissé kellemetlenül éreztem magam de megnyugodtam, hogy ember.

lehet te is egy afrikai embert láttál, aki fekete ruhát és sárga kabátot viselt, a sötéttől nem láttad a fejét és a testét csak a rikító sárga kabátot.

https://www.youtube.com/watch?v=AOJS6c5xV3g

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!