Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A testen kívüli élmény mi is...

A testen kívüli élmény mi is valójában és mi a köze az alvásparalízishez? És mi is történik valójában? Kilépsz a testedből? És a tudatos álmodáshoz is van köze?

Figyelt kérdés
És ez fizikailag meg van magyarázva vagy nem?

2020. máj. 20. 14:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ. Tisztázódtak a dolgok.

Utolsó: mit láttál a tükörben?

És amikor testen kívül vagy és megpróbálsz enni vagy inni valamit, akkor mi történik?

2020. máj. 22. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Testen kívül még nem próbáltam enni vagy inni. Csak a lakásban bolyongásig jutottam.

A tükörben olyannak láttam magam, mint valójában vagyok. Azzal az érdekes különbséggel, hogy a testem némileg áttetszőnek tűnt. Ez nem a legpontosabb megfogalmazás, de olyasmi volt. Szürkés, kissé "ködös" alak, de teljesen éles, jól kivehető vonásokkal.

A legfurcsább az, hogy olyankor , bár a környezetem megfelel a valóságosnak, az atmoszférája annyira más. Minden olyan, mint a valóságban, de valahogy érezni, hogy "valami gáz van". Nehéz ezt szavakkal jellemezni. A lakásom tökéletes mása, amiben sokkal másabb a hangulat. A testem látványa is hasonló érzés volt. Én voltam, de mégis más érzés volt látni. De ez egy érdekes élmény volt amúgy.

2020. máj. 22. 19:32
 13/13 anonim válasza:
50%
Miért lépnél ki a testedből? A testedből nem léphetsz ki.:) Kicsit gondolkodj már mielőtt felteszed a kérdést!
2020. dec. 2. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!