A testen kívüli élmény mi is valójában és mi a köze az alvásparalízishez? És mi is történik valójában? Kilépsz a testedből? És a tudatos álmodáshoz is van köze?
Köszönöm szépen a sok választ. Tisztázódtak a dolgok.
Utolsó: mit láttál a tükörben?
És amikor testen kívül vagy és megpróbálsz enni vagy inni valamit, akkor mi történik?
Testen kívül még nem próbáltam enni vagy inni. Csak a lakásban bolyongásig jutottam.
A tükörben olyannak láttam magam, mint valójában vagyok. Azzal az érdekes különbséggel, hogy a testem némileg áttetszőnek tűnt. Ez nem a legpontosabb megfogalmazás, de olyasmi volt. Szürkés, kissé "ködös" alak, de teljesen éles, jól kivehető vonásokkal.
A legfurcsább az, hogy olyankor , bár a környezetem megfelel a valóságosnak, az atmoszférája annyira más. Minden olyan, mint a valóságban, de valahogy érezni, hogy "valami gáz van". Nehéz ezt szavakkal jellemezni. A lakásom tökéletes mása, amiben sokkal másabb a hangulat. A testem látványa is hasonló érzés volt. Én voltam, de mégis más érzés volt látni. De ez egy érdekes élmény volt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!