Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez tudatos álom volt?

Szerintetek ez tudatos álom volt?

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy lefeküdtem aludni, nemrég ugye, mert fáradt voltam.

Amit tudni kell nekem még sosem volt tudatos álmom, és nagyon kiszerettem volna próbálni.

Először is, mintha vmi szikrázott volna a fejemnél, és mintha kinyitottam volna a szemem egyre jobban, de persze aludtam. Épp egy általános iskolai "részletben" voltam benne, amikor becsöngettek és mentünk fel a lépcsőn.. Az osztálytársaimnak próbáltam elmondani, hogy figyeljetek, csak álmodok, ez egy álom stb.. de nem figyeltek rám.. aztán meg előttem láttam a dolgokat, mintha felébredtem volna, csak szürke volt minden, aztán középen elhalványult valami és bevolt csukva a szemem.. Nem bírtam megmozdulni sem.. a szememet se mozgatni, és a fejem a levegőben volt.. és hangokat hallottam, aztán pedig kinyitottam a szemem és lecsúsztam az ágyról majd felébredtem..

Anyumnak elmondtam, de ő még nem is hallott a tudatos álomról, sem az alvásparalízisről, és hülyének nézett meg, hogy szedek gyógyszert, és mondja, hogy ne is szedjél szerintem több gyógyszert, így viccelődik. Meg, hogy ilyen neki sosem volt.. meg mostanában olyan ijesztő dolgokat mondok..

2017. aug. 31. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem olvasom végig, bocsesz. A tudatos álom az, amikor tudod, hogy te álmodsz. Ennyi. Ha ez történt, akkor igen, ha nem, akkor nem
2017. aug. 31. 12:45
 2/6 anonim válasza:
Alvásparalízised az valószínű, hogy volt. A tudatos álmodás az már nem olyan biztos. Nekem is volt már olyan álmom, amiben arról beszéltem hogy csak álmodom,de ez nem tudatos álom volt. A tudatos álmot egyszerű megkülönböztetni. Logikusan gondolkodtál? Tudtad,hogy csak álmodsz vagy nem?
2017. aug. 31. 14:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Észrevettem hogy álmodok és mondtam is hogy végre tudatos álmodás meg hogy ez biztos az, és szóltam az osztálytársaimnak, hogy amúgy én álmodok xd
2017. aug. 31. 15:43
 4/6 anonim válasza:
Akkor valószínű az volt. Én is most álmodtan először tudatosan.:)
2017. aug. 31. 21:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Testen kívüli élmény volt,csak kissé félresikerült.
2017. szept. 1. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
De az eleje valóban tudatos àlom volt,legalàbbis olyasféle,bàr nekem màr kicsit az elejen gyanús volt,tehàt lehet hogy az egész inkàbb asztràlutazàs volt,mert a végére hatàrozottan az lett.
2017. szept. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!