Léteznek véletlenek?
A kimondott leirt szavaknak van teremtő erejük :)
Véletlenek nincsenek..
Igen..lehetséges..
Főleg ha akiről àlmodozol jól veszi a jeleket
Én itt a létezéssel nem értek egyet. A véletlen az valós, hisz már nevet is kapott. Tehát, ez a két szó ebben a párosításban értelmezhetetlen.
A szervezet minden, a szervezetben zajló folyamatot a sejtek oxigénellátásával szabályoz. Így a gondolkodást is. Ha agysejtek elegendő oxigént kapnak a bejövő információ feldolgozásához, akkor az maradéktalanul teljesül. De ha maradékok keletkeznek, és halmozódnak, akkor megjelenik a hit. És az nem mindegy, hogy mire van alapozva a hit. A hitében megalapozott gondolat így válik valósággá.
Sokan vannak úgy vele, hogy a véletlenekben többet akarnak látni, és mindenkinek meg is van hozzá a joga.
Könnyebb nekem úgy élni, hogy minden sorsszerűen történik, minthogy szembenézzek a valósággal. A valósággal, ami véletlenek sorozatából áll és valószínűségek összességéből. Nincs sors. Az életem a döntéseim következményeiből áll és véletlenek soraiból. Én ebben hiszek. Hogy mit hiszel, az már a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!