Tudatos álom - jelzőkészüléket hol lehet venni?
Sziasztok!
Nagyon jó lenne, ha tudatosan tudnám irányítani az álmaimat. Sokszor tudom, hogy álmodtam, de alig emlékszem valamire. Wikipediáról idézek: "Az alvásnak több fázisa van, az álmodás túlnyomórészt a REM fázisban történik. Jellemzője a gyors szemmozgás, szabálytalan légzés, a mozgatóizmok átmeneti lebénulása (alvásparalízis). Egy készülék a gyors szemmozgás érzékelése esetén jeleket küld az alvó személynek (például fényvillanásokat a szemhéjra), aki ezt érzékeli és tudatára ébredhet."
Szóval nézelődtem a neten, de eredménytelenül. Hol is lehet ilyen jelzőkészüléket venni? Mi is ez pontosan?
ne kívül keresd a megoldást, hanem beül.
az álom bent történi az álmodóval.
ezért befelé kell indulnod hozzá.
Olvasgass a tudatos álmodásról, magyarul is van sok anyag, angolul meg dosztig.
elég könnyen meg lehet tanulni.
Akár egy hét alatt is el lehet jutni az elsőig.
De az út utána kezdődik igazán. Éveket el lehet vele szórakozni úgy hogy az ember nem is tesz érte sok mindent és mégis :)
jó hobbi.
Az egyik legjobb film Az élet nyomában, Richard Linklatertől. jó kis gondolatébresztő.
Ha tudatosan akarsz álmodni itt van egy jó oldal ami segit benne: [link]
Én a WILD technikát javaslom lehet hogy nehéz de 80% az eséj hogy tudatos álmod legyen.
Ha az álmaidról szeretnél emlékezni akkor írj álomnaplót.
Remélem,hogy sokat segítettem:)
És ne vegyél ilyen felesleges készüleket mert nélküle is megtudsz tanulni ráadásul ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!