Alvásparalízisből tudatos álom?
Párszor már volt alvásparalízisem, és ilyenkor ugye akárhogy erőlködök, nem tudok mozogni, csak úgy érzem, mintha sikerülne, aztán rájövök, hogy mégsem. Viszont velem párszor az is megtörtént, hogy addig erőlködtem, amíg olyan érzésem nem lett, mintha "kiszakadnék" a testemből. Innentől kezdve tudtam mozogni, olyan volt, mint egy rendes álom, csak ugye tudatomnál voltam.
Valakinek volt már hasonló élménye, esetleg van erről valami cikk, vagy könyv, mert nagyon érdekel a téma, de tudományosabb szempontból nem nagyon találok semmit erről?
Hülyék kíméljenek.
Egyet értek az Előttem szólóval.. Meg kell tanulnod, megnyugtatni magad így szép lassan felkelsz, vagy rendes álomba ' teszed magad , ...
Sajnos nem tudom mivel lehetne teljesen megszüntetni!? és mitől függ, hogy ' jön - e !? , van hogy két - három naponta megismétlődik..van, hogy huzamosabb ideig semmi... :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!