Hogyan lehet tudatos álmom?
Nagyon sok videó és cikk van ezzel kapcsolatban. Ajánlom őket, mert én úgy tudom, hogyha az agyadat több napon át (éber állapotodban) a tudatos álmodásra irányítod akkor előbb-utóbb a tudatalattid is érzékeli, megjegyzi, így nagyobb esély van arra, hogy tudatosan álmodj.
Ha azért még az elején vagy még hasznos lehet az is, hogyha pár óránként felkelsz és feljegyzed, hogy mit álmodtál. Visszatudsz-e rá emlékezni, tudatosan álmodtad-e és hogy mit. (Nekem anélkül is bevált a pár óránként ébredés, hogy ébresztőt vagy bármit használtam volna. Emlékszem, annyira koncentráltam alvás előtt, hogy pár óra múlva felkeljek, hogy 2-szer is sikerült és emlékesztem is az álmomra csak egyből visszaaludtam és elfeljtettem felírni:// )
Ha meg álmodban nem tudod megkülönböztetni, hogy most tudatosan álmodsz-e vagy ébren vagy-e, akkor az is jó, amit az első válaszoló is írt, de van olyan is hogy nem tudod leolvasni az időt egy óráról, mert esetleg homályosan látod vagy valami. Akkor legtöbbször tudatosan álmodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!