Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan lehet tudatos álmom?

Hogyan lehet tudatos álmom?

Figyelt kérdés
Még nem volt tudatos álmom, csak alvásparalizisem (kb 1-2-szer)

2020. máj. 18. 14:04
 1/4 anonim válasza:
100%
Én azt szoktam csinálni, hogy mindig megnézem a kezem, hogy mennyi ujjam van, mert álomban az embernek 6 ujja van. Nekem ez bevált. De még azt ajánlom, hogy próbálj a való életben is tudatosabb lenni figyeld meg a dolgokat, hogy hogy ez lehet-e álom vagy sem. És légy türelemmel valakinek hónapokkal később sikerül csak a tudatos álmodás. Sok sikert!
2020. máj. 18. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Ha erősen gondolsz elalváskor az ébredés pillanatára, akkor sikerülhet.
2020. máj. 18. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok videó és cikk van ezzel kapcsolatban. Ajánlom őket, mert én úgy tudom, hogyha az agyadat több napon át (éber állapotodban) a tudatos álmodásra irányítod akkor előbb-utóbb a tudatalattid is érzékeli, megjegyzi, így nagyobb esély van arra, hogy tudatosan álmodj.

Ha azért még az elején vagy még hasznos lehet az is, hogyha pár óránként felkelsz és feljegyzed, hogy mit álmodtál. Visszatudsz-e rá emlékezni, tudatosan álmodtad-e és hogy mit. (Nekem anélkül is bevált a pár óránként ébredés, hogy ébresztőt vagy bármit használtam volna. Emlékszem, annyira koncentráltam alvás előtt, hogy pár óra múlva felkeljek, hogy 2-szer is sikerült és emlékesztem is az álmomra csak egyből visszaaludtam és elfeljtettem felírni:// )

Ha meg álmodban nem tudod megkülönböztetni, hogy most tudatosan álmodsz-e vagy ébren vagy-e, akkor az is jó, amit az első válaszoló is írt, de van olyan is hogy nem tudod leolvasni az időt egy óráról, mert esetleg homályosan látod vagy valami. Akkor legtöbbször tudatosan álmodsz.

2020. máj. 18. 23:22
 4/4 Wolf Titi válasza:
Ezek mind nagyon hasznos tippek, de én még tudok olyan, hogyha az álomban van egy tükör és belenézel, akkor megláthatod a tudatalattid és ez szerintem baromi izgalmas
2020. máj. 20. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!