Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Amikor tudatos álmom van,...

Amikor tudatos álmom van, miért van az mindig hogy egyből keresek egy lányt akit meg akarok csókolni?

Figyelt kérdés
Amikor rájövök hogy az álomban vagyok, az az első hogy odamegyek egy lányhoz és szó nélkül lekapom. Már vagy háromszor megtörtént ez, utána egyből felébredek általában, de sosem ellenkeznek, nem pofoztak fel vagy ilyesmi, pedig mind ismeretlen volt számomra. 22/F
2017. márc. 18. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért mert szombat van. De komolyan, 22 éves vagy, még is mit kell megmagyarázni? :D
2017. márc. 18. 23:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért, ebben a korban mindenki ezt álmodja?
2017. márc. 18. 23:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is ezt ne próbáld ki élőben, szerintem te se díjaznád, ha egy pasi megmarkolná a farkad vagy valami. :D

Amúgy meg miért lenne, lehet kicsit kanos vagy? 22 évesen még bőven abban a korban vagy, persze nem annyira mint 5 éve, de na.

2017. márc. 19. 00:46
 4/8 Bisztriz válasza:
Szerezz egy friss puncit. Probléma megoldva.
2017. márc. 19. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
ha nem tudatosan cselekszed akkor miert tudatos alom?
2017. márc. 19. 01:06
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Azt tudom hogy álom, aztán ennél jobbat nem tudok kitalálni hogy mit csináljak, nem értem én se magamat. De visszaemlékezve a történések se folytonosak, mindenféle idő és térbeli szakadásokkal, ugrásokkal vannak tele.
2017. márc. 19. 01:22
 7/8 anonim ***** válasza:

'Tudatos'-nak nevezed ösztönöd vezérelte álmod.

Fogalomzavar!

2017. márc. 19. 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Kanos vagy
2017. márc. 19. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!