Vannak még olyanok rajtam kívül, akik hülyeségnek tartják az asztrológiát és nem dőlnek be ennek az egész biznisznek?
Egyáltalán mi értelme van a csillagjegyekhez tulajdonságokat fűzzünk? Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
Mivel én szoktam foglalkozni csillagászattal, ezért máshogy látom a csillagjóslást, szkeptikus vagyok ezzel szemben. Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
"kvinkunx
(ötjegyfény) 360/12*5 150 fok A kvinkunxban levő planéták azonos fokon, de 5 jegy, azaz 150 fok távolságra vannak egymástól. Nehéz fényszög, hatása hasonló a szembenálláséhoz, csak éppen rejtett, nem nyilvánvaló. Más értelmezés szerint lehetőséget ad arra, hogy éljünk az elmulasztott lehetőségekkel és elvégezzük azt a feladatot, melyet eddig nem tettünk meg. Lehetőség, hogy ismét aktivizáljuk magunkat. A lassú, intenzív és tudatos fejlődés fényszöge, állandó jelleggel, lsaasn csiszolja az ember lelkét, nevelő "hatású" fényszög. modern, gyenge fényszög"
Ezen felrohogtem. A kvinkunx egy olyan vagyakozas, ami nem teljesulhet be.
"Az asztrológia geocentrikus, ami fél ezer éve lejárt"
Ha a napon szulettel volna, akkor heliocentrikus lenne.
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!