Vannak még olyanok rajtam kívül, akik hülyeségnek tartják az asztrológiát és nem dőlnek be ennek az egész biznisznek?
Egyáltalán mi értelme van a csillagjegyekhez tulajdonságokat fűzzünk? Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
Mivel én szoktam foglalkozni csillagászattal, ezért máshogy látom a csillagjóslást, szkeptikus vagyok ezzel szemben. Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
Újságban lévő asztrológia?? Nem ilyen hülyeségeket kéne olvasni,s nem ebből kéne kiindulni,hanem ha készitettnél Asztrológussal a te születési időd szerint elemzést,na akkor esne csak le az állad,mert MINDENKINEK EGYEDI az elemzése!!hoppá,gondolom ezt sem tudtad...
aki nem ért hozzá,miért ítélkezik???
nehogy már itt elemezzen valakit egy asztrológus...
aki hitetlenkedik,az vegye fel a kapcsolatot egy Asztrológussal és készitessen elemzést,már ha egyáltalán MERI...
www.KemitEnPet.hu
www.RACAC.hu
www.GALLTaKri.org
Nem csak hozzáértőknek(..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!