Vannak még olyanok rajtam kívül, akik hülyeségnek tartják az asztrológiát és nem dőlnek be ennek az egész biznisznek?
Egyáltalán mi értelme van a csillagjegyekhez tulajdonságokat fűzzünk? Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
Mivel én szoktam foglalkozni csillagászattal, ezért máshogy látom a csillagjóslást, szkeptikus vagyok ezzel szemben. Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
ÉNÉNÉNÉNÉNÉN! egy állati hazugságnak tartom az egészet. KEREKPEREC. Senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről.
Veled meg egyetértek.
Hogy még egy kicsit támogassalak: csillagképek tulajdinképpen nincsenek, csak a földröl látják öket. A "csillagok" vagy csillagok tényleg, vagy a Naprendszer bolygói a Földtöl különféle távolságban vannak. Ha a Föld röl nézzük, akkor egy bolygó egy sok fényév távolságban lévö csillag mellett látszik, de ha valahonnan "oldalról" - pl. a Naprendszer mellöl néznénk, akkor már egész másmilyen rendszerben lehetne öket látni. Ez kb. olyan, mintha egy kertet, amiben több fa van egyszer az egyik széléröl, másszor a másikról néznég - a fák máshgy állnak egymáskhoz képest.
Na szóval, mivel a csillagképek nem létezö formációk, ezért nem is lehet semmilyen hatásuk. De a buta emberekkel sok mindent el lehet hitetni és rengeteg pénzt kiszedni a zsebükböl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!