Vannak még olyanok rajtam kívül, akik hülyeségnek
tartják az asztrológiát és nem dőlnek be ennek az
egész biznisznek?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mi értelme van a csillagjegyekhez tulajdonságokat fűzzünk? Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
Mivel én szoktam foglalkozni csillagászattal, ezért máshogy látom a csillagjóslást, szkeptikus vagyok ezzel szemben. Szerintem csak egy óriási üzlet, mégis az emberek nagyobb része jobban tudja azt,hogy melyik csillagjegy milyen tulajdonságokat takar, mint azt, hogy például milyen bolygók vannak a Naprendszerben. Mindig felidegesítem magam ezen.
Nem kritikát kértem hanem, hogy mondj legalább egy fél mondatot ami alátámasztja azt amit Te bizonygatni akarsz, hogy ennek tudományos alapjai vannak... De úgy látom csak a szövegelés megy tudományos alapok nélkül, valahogy az asztrológia is ilyen, üres szöveg alap nélkül, megértem miért véded ennyire...
2010. jan. 9. 17:41
32/60 anonim válasza:
valaki olyat kérdezz meg,aki ASZTROLÓGIAI Főiskolára jár,neki biztos hiszel...mert ilyen is van,képzeld!!
2010. jan. 10. 16:29
33/60 anonim válasza:
Buddhista fősuli is van... Keresztény vagy? Vagy zsidó? Esetleg muszlim? Felőlem lehet asztrológiai is, én a tudományban hiszek... Hiába példálóztok meg beszéltek itt jobbra-balra a humbugotokról, még senki nem mondott semmi hihetőt és megalapozottat...
2010. jan. 10. 16:36
34/60 anonim válasza:
amúgy Mi a te horoszkópod?
kiváncsi lennék...
2010. jan. 10. 16:56
35/60 anonim válasza:
Nyilas. :D
2010. jan. 10. 16:59
36/60 anonim válasza:
senki nem akar senkit meggyőzni,ha nem érdekel ne foglakozz vele,ennyi az egész.
De ha érdekel,olvass utánna és közelebb kerülhetsz a kérdésed megválaszolásához.itt úgysem fox érdemi választ kapni,sztem...
2010. jan. 10. 17:07
37/60 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy aki bizonygatja, maga sem tud egy épkézláb bizonyítékot mondani.
2010. jan. 10. 17:08
38/60 anonim válasza:
én valószinű azért "hiszek" benne,mert nekem készitettek elemzést,és mondhatom,h 99%ig igaz volt:-)
2010. jan. 10. 17:26
39/60 anonim válasza:
Hát így érthető, engem csak annyira érdekelnek az ilyen dolgok, hogy vajon mennyiben lehet igaz... De nem feltétlen hinném el, csak ha valami egyezik, hümmögve bólogatnék. Én túl racionális világnézetű vagyok ezekhez , úgysmint a vallásokhoz is. Persze bármikor elfogadnék egy szaftos kis tudományos cikket. : )
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!