Miért ilyen idegesítőek a nyilasok?
Figyelt kérdés
Egy nyilassal sem jöttem eddig ki életem során, nagyon idegesítenek. Ez ellen mit lehet tenni?2012. nov. 5. 17:55
51/66 A kérdező kommentje:
Nem magyarázok úgy sem értitek. Mit takar józan ész?
2012. nov. 6. 16:44
52/66 anonim válasza:
Én azokban a dolgokban hiszek, ami IGAZ, és legfőképpen bizonyítani lehet. Valamint azokban a dolgokban, amint már előttem is írták, a józan eszem szerint igaz. Bizonyítsd be amit állítasz, és lehet, hogy elhiszem.
53/66 Malats válasza:
Na látod, itt kezdődik a probléma, ha ezzel nem vagy tisztában. Szomorú :(
55/66 anonim válasza:
Akkor már válaszolok: a tudományban és a racionalitásban hiszek, abban, hogy valamikor a nagyon távoli jövőben minden, ami létezik, le lesz írva és meg lesz magyarázva, tehát összesen kétféle dolog lesz: ismert és valótlan. A ma még megmagyarázhatatlannak hitt dolgokat vagy megismerjük és leírjuk, vagy bebizonyosodik az, hogy nem léteznek.A tudományos módszer a folyamatos revízión és megújuláson keresztül erre törekszik.
A fogalmazásom a kérdés miatt pongyola, mert ez nem igazán hit, inkább olyan, mint egy levezetés elkerülhetetlen eredménye.
56/66 anonim válasza:
Én a természetes szelekcióban hiszek. Hiszem, hogy egyszer kihalnak a kérdezőhöz hasonló idióták, mert ők valójában evolúciós zsákutcák, reprodukcióra alkalmatlanok.
57/66 anonim válasza:
Nem a nyilasok idegesítőek. Te idegesíted fel magad valami miatt, ami ellenkezik az elveiddel. Az emberek szeretnek ragaszkodni ezekhez a kis bosszankodásokhoz, hogy ne kelljen szembenézniük a komolyabb gubancokkal. Gondolkodj el ezen.
58/66 wwe aj válasza:
képzeld a férjem nyilas a fönökünk is meg az egyik munkatársunk is én meg egyedüli nöként köztük néha vagyok. ja én meg ikrek vagyok.
59/66 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt nem nagyon értettem.
2012. nov. 9. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!