Nyilasok férfiak! Hogyan hódítsalak meg? Mit szerettek hallani? Milyen viselkedést szerettek a másik nemtől?
Pl. én nem szeretném hogyha a barátnőm hinne az ilyen horoszkópos baromságokban, az mindenképp egy plusz pont lenne.
21F/nyilas
lődd le! :)
az agyam eldobom ezektől a baromságoktól
Ne legyél megjátszós, legyél nyitott ne félj kimondani amit gondolsz, legyél közvetlen de ne szemérmetlen.
Soha ne hazudj, inkább mond azt, hogy nem akarsz beszélni róla, ha pedig valamit nem értek indokold meg, és ne sajnáld az időt elmagyarázni.
Ha látod, hogy odateszem magam neked, akkor értékeld, és a magad módján visznozd is néha.
Ha valamihez nincs kedved, akkor tudasd, de ne menj bele csak azért, mert én nem veszem észre, hogy nincs hozzá kedved.
Adj magadra, szeress mozogni, szeresd a természetet, és legyél vidám.
28/F
Ja, és mégvalami ami fontos egy nyilasnál.
Soha ne kezdeményezz nála nyiltan szóval ne kínáld fel magad, mert amiért nem harcol meg azt nem is becsüli meg ;)
Előző voltam, és Nov 29.-i
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!