A kos csillagjegyű nőkhez, mely horoszkópú férfiak illenek leginkáb?
Figyelt kérdés
tudni illik,hogy nagyon önfejű,kissé beképzelt és szeret irányitani a kos lány.2010. júl. 1. 14:22
2/11 A kérdező kommentje:
normális válaszokat szeretnék,bár hogyan is kaphatnék amikor ennyi itt a nem normélis ember..
jah és vizöntő aszcendesű vagyok.
2010. júl. 1. 14:36
3/11 anonim válasza:
A kos, mint olyan tüzes, fejjel a falnak menős, irányítós jegy :) Sajnos csak napjegyből nagyon-nagyon keveset lehet írni, ismerni kellene az aszcendensed, látni a radixod. Áltzalánosságban talán azt lehet mondani, hogy ideális választás lehet egy mérleg, aki képes folyamatosan újat mutatni neked, más szempontból megközelíteni a világot :)
4/11 anonim válasza:
Tűz jegyű,leginkább oroszlán,vagy nyilas.
5/11 A kérdező kommentje:
Az aszcendensemet megadtam.köszi a válaszokat utolsó 2,de nem lettem okosabb,mivel mindketten mást irtatok.
2010. júl. 1. 15:07
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Kos nő vagyok az első férjem szz volt, abszolút nem működött. Én temperamentusabb, dolgos, szorgos, barátságos és segítőkész ember vagyok. A szűz pedig egy sunyi, szavakkal megbántó, és letipró ember volt. Nem igaz hogy a kosok beképzeltek,mármint a nők. Inkább óvatosak, és kevés embert fogdnak el barátnák. Ilyen vagyok én is. De aki a barátom, azt védelmezem, segítem. A jelenlegi férjem Bak jegyű. Ő is visszafogott, de dolgos, szorgos megfontolt társ. Aki értékeli szogalmamat, rendtartásomat és a jó főztömet. Nem nyom el, nem piszkál, de ugyanez van fordítva is. Van egy tulajdonsága, ha valami bántja az Istennek sem akarja elmondani, nehogy megbántson. Viszont ez az énjéhez tartozik.
8/11 anonim válasza:
Elnézést a helyesírási hibákért, de van hogy a billentyüzetemen beakadnak a betűk, és írásközben nem veszem észre.
9/11 anonim válasza:
A Kos nő vezető típus?? Minden kapcsolatom azért futott zátonyra, mert elvárták, hogy én irányítsak...
10/11 anonim válasza:
Tűz jegyűek,nyilas,oroszlán.
Bár én skorpió (víz jegyű)létemre nagyon szeretem a tűz jegyűeket.A lelkesedésük és energiájuk rám is átragad és nagyon inspirálóak tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!