Szerintem inkább csak a te radixodban lehet valami gubanc a Jupiterrel (a halaknak és a nyilasnak is ez az uralkodó bolygója), vagy ezen jegyek által uralt házakban :)
2010. júl. 16. 11:42
2/18 anonim válasza:
nyilas vagyok, és vízöntő a férjem. Nagyon szeretjük egymást.
Ennyit ér a horoszpók... :-(
2010. júl. 16. 11:44
3/18 anonim válasza:
ma 11:44
Ez a baj ha valaki nem ért a horoszpókokhoz ;)
2010. júl. 16. 11:47
4/18 anonim válasza:
Nekem egyszer volt egy vízöntő barátnőm. Azt leszámítva, hogy picit el volt szállva magától, és hogy a népszerűség többet ért neki, mint a barátság, semmi bajom nem volt vele...
Egy halak.
2010. júl. 16. 11:53
5/18 anonim válasza:
Halak vagyok. Még egy vízöntővel se jöttem ki.(nem tudtam, h vízöntő, csak utólag)
Viszont aki nekem patent: bak,mérleg,bika,szűz.
2010. júl. 16. 12:15
6/18 anonim válasza:
halak lány vagyok. Párom vízöntő. Szeretem. Nem csapom be soha... Sose hittem a horoszkópoknak :D Annak van valóságalapja, amit a jellemzés ír, de ez a párkapcsolat dolog... ég világon semmi köze ehez.
2010. júl. 16. 12:47
7/18 anonim válasza:
én vízöntő lány vagyok és az egyik legjobb barátnőm halak és nagyon jól kijövünk egymással nem veszekszünk semmi ilyen probléma sincsen köztünk. Viszont a testvérem szintén halak és hát sokszor veszekszünk, de viszont sokszor meg nagyon jól eltudunk beszélgetni egymással
2010. júl. 16. 13:16
8/18 anonim válasza:
én nyilas vagyok és minden vízöntő ismerősömet imádom, ők is bírnak, de mindig csalódásokat okozok nekik, ebben van valami. halak? a halakat senki nem bírja...
2010. júl. 16. 16:59
9/18 A kérdező kommentje:
hogyhogy senkisem?? a bakok bírják XDXD
2010. júl. 16. 17:38
10/18 anonim válasza:
A halakkal én sem jövök ki jól általánosságban, pedig elvileg passzolnánk, "papír szerint" :D A nyilasokkal klasszul elvagyok egy ideig, aztán azon kapom magam, hogy megint cserben hagytak. Nem tudom, hogy ez mitől függ, de az én tapasztalataim is hasonlóak a tieidhez. Egyébként nem nagyon szoktam adni a horoszkópra, de ez már számomra is elgondolkodtató :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!