A vízöntő jegyűeket miért nem szeretik a halak jegyűek és a nyilasok?
az összes ilyen jegyű ismerősöm,míndíg kicseszik velem
a nyilasok:becsapnak,hazudnak nem törődnek az érzéseimmel
a halak:egyszer fent aztán lent becsapnak a szeretet és barátság terén,mindíg.
és engem miért nem bírnak a vízöntők egyenesen utálnak?:S:(
pedig utólag tudom meg, hogy azok voltak..
szűz lány
ok nélkül:D egyszerűen inkompatibilisek vagyunk a vízöntőkkel..mert érzéketlenek:S:/ már bocsánat
szűz
Tévedés, nem vagyunk érzéketlenek, csak a szüzek ilyen olyan mániája megy az idegeiknre...pont.
Visszatérve, a nyilas és a vizöntő ugyanazon érme két külömböző oldala. Mindketten iszonyat kommunikatívak, csak míg a nyilas néha összevissza filózik, addig a vizöntő megalapozza mondanivalóját. Ezekből adódhat, ennél a két jegynél probléma. Ez melett jól kijönnek szerintem, mert a levegő elteti a tüzet, és ugyebár tűz és levegő jegyről van szó.
A másik, a halak. Én speciel imádom őket, iszonyat nagy művészi érzékkel rendelkeznek, és mit müvészetpárti...nem is szorul további magyarázatra. A halak és a vizöntő is álmodozó tipus, kis világot épít ki magának. Ami viszont a konfliktushoz vezethet, hogy a halak labilis jellem, míg a vizöntő nagyon is szilárd, és nem mindíg képes tolerálni a halak gyöngeségét.
nézd meg párhoroszkóp elemzést itt: www.astronet.hu
egyébként én máshol is azt olvastam és a tapasztalatom is az, hogy a nyilas nagyon jól kijön a vízöntővel viszont a halakkal nem. Van több vízöntő barátom és a párom is az. Ugyhogy itt tényleg veled lehet valami gubanc :) mert általánosságban szerintem nem így van. Azt nem tudom, hogy a halaknak milyen a kapcsolata a vízöntőkkel de majd itt megnézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!