Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért ilyen idegesítőek a...

Miért ilyen idegesítőek a nyilasok?

Figyelt kérdés
Egy nyilassal sem jöttem eddig ki életem során, nagyon idegesítenek. Ez ellen mit lehet tenni?

2012. nov. 5. 17:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 senior1500 válasza:
68%
A komoj az komoly !
2012. nov. 5. 19:23
 22/66 Malats ***** válasza:
92%
Miért általánosítás? Egyszerű példa: Én is skorpió vagyok mint te, mégis tudok helyesen írni, és ráadásként még csak a nyilasok se idegesítenek.
2012. nov. 5. 19:24
 23/66 A kérdező kommentje:
Legyen már kis hitetek.
2012. nov. 5. 19:26
 24/66 anonim ***** válasza:
90%
Mi vagy te? Prédikátor?
2012. nov. 5. 19:32
 25/66 anonim ***** válasza:
94%

Én nyilas vagyok, és tényleg elég idegesítő tudok lenni. Engem ugyan nem idegesít senki, csak én idegesítem a környezetem a puszta létezésemmel. Kissé lobbanékony , szertelen, de nagyon mélyérzésű , érző szívű , jóllakott óvodásra emlékeztető természetem miatt lehet. Megosztó személyiség vagyok, vagy nagyon szeretnek(ez kb az emberek 10%a),v. nagyon utálnak. De ez csak én vagyok, nem tudom, a többi nyilas milyen. Ez lehet véletlen is, hogy nem jöttél ki jól velük, nem kell rögtön az asztrológiának betudni.

De azért vannak sokkal idegesítőbb lények is a nyilasnál. Például egy medve!;)

2012. nov. 5. 19:34
 26/66 anonim ***** válasza:
93%
Neked ebben merül ki a kommunikációd, hogy mindenkit elküldesz a topicból? Jelenteni fogják a moderátornál, oszt te tűnsz el innen:))
2012. nov. 5. 19:42
 27/66 A kérdező kommentje:
Nem küldök el mindenkit, csak aki nem a kérdésre válaszol, mert eddig senki nem arra válaszolt.
2012. nov. 5. 19:46
 28/66 anonim ***** válasza:
93%

Attól, hogy valaki nyilas még nem feltétlenül idegesítő. Ez személy és nem csillagjegyfüggő.

(Egyébként szerintem a reszelő képű irritátor a legidegesítőbb.:D)

2012. nov. 5. 20:16
 29/66 anonim ***** válasza:
73%
Mert folyamatosan csak a fehér faj felsőbbrendűségéről beszélnek, Szálasi emléktúrákra járnak, meg a hülye karlendítéseik, egyenruháik...
2012. nov. 5. 20:23
 30/66 anonim ***** válasza:
83%

Kikérem a többi helikopter nevében, hogy a nyilasok közülünk valóak legyenek! Irritáló, náci népség szerintünk is!

/Nemzetközi Helikopterszabásúak Bizottsága/

2012. nov. 5. 20:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!