Miért ilyen idegesítőek a nyilasok?
mit lehet tenni?
elkerülni őket :)
engem is irritálnak akárki akármit mond.
volt egy osztálytársam, 18 éves korában gügyögött(!) ha meglátott valami katicás dolgot és sipítozta hogy juj katicakaticaaaaaaaa!
azt hitte rohadt jó arc, pedig nem volt az
ronda volt és azt hitte magáról hogy ő a tanárok kedvence, ha szín 3-asra állt valamiből akkor is rinyált az ötösért meg próbált flörtölni a háromgyerekes pasi tanárunkkal.
meg mindig azzal dicsekedett hogy speed-ezik, mennyire részegre issza magát minden buliban és ettől ő milyen eszméletlen jófej.
mindig 3 számmal kisebb gatyákat hordott mint kellett volna és oldalt csak úgy bugyogott a hája.
találkozna vele valaki, egyből egy szava se lenne többet a horoszkóphívők ellen, mert az a nő mindent visz és mindenkinél rosszabb.
Kerüld el őket.
Talán természetesek, kedvesek, őszinték, őszinteségükkel akár bántóak is időnként, de végtelenül jóindulatúak, nagyvonalúak, és nem akarnak rosszat másnak, épp ezért sokan szeretik őket. Míg egy skorpió (azok közül is a vérbeli skorpió nők) játszmáznak, trükköznek, önzőek, amíg nem boldogak (tehát amíg nem valósították meg párkapcsolati vagy munkahelyi terveiket), addig imádnak akadályozni másokat, irigyek, titkolják, de rosszindulatúak. Nem szereti őket sok ember a barátságtalan természetük miatt. És ha azt látják, hogy a derűs, jószívű nyilasokat szeretik az emberek, akkor rettentően idegesítőek tudnak lenni a skorpiók számára.
Mit lehet tenni?
Békén hagyni őket, és más társaságot keresni.
Én Nyilas vagyok (bár tagadom a horoszkópot és ezt az egész hülyeséget), de téged biztosan én is idegesítenélek, mégpedig direkt :)
Lett volna kedvem pontról pontra kíméletlenül pellengérre állítani az összes butaságot és következetlenséget, amit írtál, de a kommentjeidet olvasva számomra is világossá vált, hogy nem érdemes magyaráznom.
Vedd úgy, hogy atyaian megsimogattam a buksidat, adtam egy cukorkát vagy egy almát és annyit mondtam, hogy " nem baj, majd kinövöd".
Ignoramus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!