Miért ilyen idegesítőek a nyilasok?
Figyelt kérdés
Egy nyilassal sem jöttem eddig ki életem során, nagyon idegesítenek. Ez ellen mit lehet tenni?2012. nov. 5. 17:55
41/66 A kérdező kommentje:
*Malatz, mit szólnál, hogy ha én a te hited miatt hülyéznélek le?
2012. nov. 6. 15:30
42/66 anonim válasza:
-"Kérdezö, a te fejed nincs rendben. Menj orvoshoz!"
-"Miért ne lenne rendbe Maltz?"
1. Nem tudsz helyesen írni
2. Születési dátumuk alapján ítéled meg az embereket
3. Azthiszed hogy pár bolygó helyzete meghatározza a jövőd
4. Nincs humorérzéked
5. Nem viseled a kritikát
6. Aki mást gondol mint te azt leszavazod (persze ez szinte minden ezósra igaz)
7. (mint előttem is leírták:)A kommunikációd annyiból áll hogy mindenkit elküldesz a topikból
8. [Mindenki képzelje ide amit még gondol]
[...]
43/66 A kérdező kommentje:
Ti miben hiztek? Csak úgy érdekel.
2012. nov. 6. 16:17
44/66 Malats válasza:
Abban ami belőled hiányzik többek között, első sorban a józan észben.
46/66 A kérdező kommentje:
De komolyan, érdekel ha már így kinevettek.
2012. nov. 6. 16:24
47/66 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én elhiszek neked akármit, ha értelmesen megmagyarázod. Nos elmagyarázom mi is a horoszkóp. Ugyebár a Föld forog a saját tengelye körül, ennek következtében minden az égen látható objektum elmozdul keletről nyugat felé. (pl. Nap, Hold, csillagképek) A csillagok nappal is fenn vannak, csak a Nap fénye elnyomja a fényüket. A Nap mindig eltakar egy csillagképet, ezeket nevezik állatövi csillagképeknek. Mivel a Föld kering a Nap körül, a Nap mindig más csillagképet takar el. Mindig az a jegy van (nem tudom hogy mondjátok ezt ti ezósok), amelyik csillagképet eltakarja a Nap. A Föld 365,25 nap alatt megkerüli a Napot, ezért ez a folyamat újrakezdődik. Nos, te az alapján ítéled meg az embereket, hogy a Föld hol járt éppen a pályáján, amikor az az egyén megszületett? Már megbocsáss, de ez nem vall túl ésszerű gondolkodásra.
48/66 A kérdező kommentje:
Ez ennél sokkal bonyolultabb de nem írtátok le még hitetek.
2012. nov. 6. 16:37
49/66 anonim válasza:
Bonyolultabb? Magyarázd már el légyszíves, tudatlan vagyok.
50/66 Malats válasza:
Én már leírtam :D. Le írom mégegyszer, jól figyelj! Józan ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!