Miért ilyen idegesítőek a nyilasok?
Figyelt kérdés
Egy nyilassal sem jöttem eddig ki életem során, nagyon idegesítenek. Ez ellen mit lehet tenni?2012. nov. 5. 17:55
12/66 A kérdező kommentje:
Miért komojtalan? Attól még igaz a horoszkóp, amitől te nem hiszel benne.
2012. nov. 5. 18:35
13/66 anonim válasza:
Senki nem fog komolyan venni, ha nem tudsz leírni helyesen egy egyszerű mondatot.
14/66 anonim válasza:
Kedves kérdező, te olyan sötét vagy, hogy még a finoman cinikus kommenteket sem tudod értelmezni.
Vannak pillanatok, amikor kár bármiféle magyarázatba belekezdeni, mert úgysem értik meg, csak teleírhatna az ember öt oldalt.
Ez most egy ilyen pillanat.
15/66 Malats válasza:
:DD Kérdező! 1. Ez egy ostoba általánosítás.
2. KomoLYan!
16/66 A kérdező kommentje:
Miért általánosítás? Ha ti nem hisztek ezekben mit kerestek itt?
2012. nov. 5. 18:54
17/66 anonim válasza:
Nem azért vagyunk itt, mert annyira hiszünk benne, hanem mert fáj, hogy pontos j-vel írod a komolyant. Amúgy neked jól esne, ha nem lenne egy barátod sem, mert nem mernének hozzászólni, csak mert a horoszkóp szerint pl. egy önfejű bunkó vagy?
18/66 anonim válasza:
Te nyavaLYás helikoptertagadó! Azt gondolod hogy egy ilyen szentségtelen kijelentés megtorlás nélkül marad?
19/66 anonim válasza:
Én Iker vagyok. Sokan mondják hogy az ikreket és a nyilasokat (néha más jegyűeket is) már mesziről elkerülik. Na én ennek kifejezetten örülök,az ilyen értelmi fogyatékos aszroizékkel nem is akarok találkozni.
20/66 anonim válasza:
Detto.Engem kikeszitenek a nyilasok, tehat akkor nem csak nekem tunt fel;) persze a kivetelek erositik a szabalyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!