Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Jónás módszerrel hogyan...

A Jónás módszerrel hogyan lehet a kockázatot megállapítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, hogyan lehet a Jónás módszerrel a kockázatot kiszámolni? Ahogy nézem, asztrológiai ismeretek szükségesek hozzá, tudna ebben valaki segíteni nekem?

' A Jónás-módszer különösen fontos lehet azon nők számára, akiknek már volt sikertelen terhességük. A módszer segítségével lehetőségük nyílik olyan fogantatási időpont kiválasztására, ahol bizonyos, hogy a születendő gyermek egészséges lesz és a terhességi-szülési komplikációk kikerülhetők. Eszerint a fogantatási képlet Holdja és a horoszkóp uralkodó bolygója nem állhat támadásban (még fél fényszöggel sem), illetve ha az 5. ház nem jól áll, az veszélyt jelenthet mind a baba, mind az édesanya egészségére. '

Sajnos már volt vetélésem, azért lenne nagyon fontos :(

A születési adataim: 1983.06.10 11:25 Eger

Előre is NAGYON köszi!

2011. okt. 3. 21:36
1 2 3 4 5
 41/50 Tom Benko ***** válasza:
És ebből hogyan jön ki a szülési kockázat kiszámítása? A fraktál egy speciális halmaz, a szögfüggvények azok, amit a nevük is mutat, a Hold fázisai meg egyszerűen egy árnyékjelenség következményei... Semelyik nem befolyásolja a Földön élő nők esetében a kockázatot. Szerintem csak blablázol.
2011. okt. 9. 09:18
 42/50 anonim ***** válasza:
nagyot tévedsz
2011. okt. 9. 11:27
 43/50 anonim ***** válasza:

kEDVES FRAKTÁLSZÁMITO ÉN NEM TAGADOM SAJNOS NEM VOLT OLYAN JO ESZEM HOGY GIMIBE JÁRJAK !!!!DE MOSTMÁR A TE VÉLEMÉNYEDRE SE VAGYOK KIVÁNCSI MERT CSAK EGY VÉGEREDMÉNYT MONDASZ DE TÖBBEN KÉRTÜK ALAPOS ELEMZÉSED HOGY MI MIBÖL DE ARRA MÁR SAJNOS NEM TUDSZ VÁLASZOLNI......HOGYHOGY SZTEM IS MINT AZ ELÖTTEM SZOLONAK NAGY BLABLABLABLABLA!!!!!ÉNIS TUDOM NEKED IRNI PI/2 FOGYOHOLD UTÁN 2 NAPPAL VAGY TERMÉKENY...

MERT KB ENNYIT AMIT TEIS TUDSZ NYUJTANI ÉS EHHEZ ELÉÁG A SZAKMUNKÁSOM IS:)

2011. okt. 9. 16:51
 44/50 anonim válasza:

Sajnálom, hogy bennetek ilyen indulatokat váltott ki ez a dolog. De ha vígasztal valakit, én jártam gimibe, de mi ilyen fraktál számítást nem tanultunk. Úgy hogy ne a tanulmányai alapján ítéljünk meg másokat. Lehet valakinek több diplomája is, ha csak a tanulmányaira alapoz, nem biztos, hogy sikeresebb, mint az, aki szakmunkást végzett és talpra esett.

Ennek ellenére engem még mindig érdekelne ez a dolog. De mivel itt nem kapok válasz, ezért nyitok egy újabb kérdést. (egyébként is ezt kellett volna tennem ) ;)

2011. okt. 9. 17:41
 45/50 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki!

Igen sok lett a válaszok száma, de sajnos egyik konkrét kérdésre sem érkezett konkrét válasz :)

A Jónás módszer kockázati részével nem lettem előrébb és sajnos a fraktálos kolléga sem fejti ki a számítások részleteit. Pedig igencsak érdekelne még mindig mind a kettő!

Üdv mindenkinek!

2011. okt. 9. 21:54
 46/50 Tom Benko ***** válasza:
Tegnap 11:27-nek: Én? Miben? Miért?
2011. okt. 10. 16:50
 47/50 anonim válasza:

Nagyon szívesen megnézem Neked, hogy mely napokon lehetséges nagy valószínűséggel egészséges babát fogannod. Szerencsére biztosat csak a Teremtő tud ez ügyben tenni, de azért érdemes megnézni, mit tanácsolnak a Csillagok. Mivel Neked volt egy vetélésed, az eredeti Jónás módszer nem használható az esetedben, talán ezért is találsz eltéréseket, amikor próbálod meghatározni magadnak.

Attól, hogy rossz az 5. házad és esetleg talán tényleg nem az a sorsod, hogy 12 gyermeket nevelj, lehet még testvérkéje a picikéteknek. Ezt azért írom, mert itt az oldalon kaptál olyan választ, ami számodra nem sokat segített, de annál többet rombolhatott a lelkedben.

2011. okt. 27. 15:48
 48/50 Tom Benko ***** válasza:
Utolsó: Honnan tudod, hogy legalább öt háza van? És miért pont az ötödik a neuralgikus pont?
2011. okt. 29. 04:01
 49/50 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti!

Írtam neked privátot, de előre is nagyon köszi a segítséget!!

2011. okt. 30. 09:12
 50/50 anonim válasza:
Nem kaptam meg sajnos a leveled. Nem tudom, hogyan kallódhatott el. A vadlerzita.5mp.eu oldalon megtalálod az elérhetőségeimet. Kérlek, keress meg úgy!
2011. nov. 4. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!