A Jónás módszerrel hogyan lehet a kockázatot megállapítani?
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogyan lehet a Jónás módszerrel a kockázatot kiszámolni? Ahogy nézem, asztrológiai ismeretek szükségesek hozzá, tudna ebben valaki segíteni nekem?
' A Jónás-módszer különösen fontos lehet azon nők számára, akiknek már volt sikertelen terhességük. A módszer segítségével lehetőségük nyílik olyan fogantatási időpont kiválasztására, ahol bizonyos, hogy a születendő gyermek egészséges lesz és a terhességi-szülési komplikációk kikerülhetők. Eszerint a fogantatási képlet Holdja és a horoszkóp uralkodó bolygója nem állhat támadásban (még fél fényszöggel sem), illetve ha az 5. ház nem jól áll, az veszélyt jelenthet mind a baba, mind az édesanya egészségére. '
Sajnos már volt vetélésem, azért lenne nagyon fontos :(
A születési adataim: 1983.06.10 11:25 Eger
Előre is NAGYON köszi!
Szerintem ezt csak tippelni lehet...napokkal az aktus után is történhetett a megtermékenyülés.
ezzel lehet probalkozni...
Nem igazán értem a kérdést...
A holdállás februárban: feb 3 telehold, feb 18 újhold, de hogy a te Jónás napjaid mikorra esnek, azt a születési dátumod adja meg.
És ha nem akkor akcióztatok, akkor mind1 a holdállás, nem? :)
Forditva van nem??február 3án volt ujhold és február 18 telihold!!!legalábbis itt ugy mutatja:
a Jónás módszer nem bizonyított, a fraktálszámítás viszont egy működő dolog.
Próbáld csak meg. Ha sikerült teherbe esni, mindenképp írd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!