Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Jónás módszerrel hogyan...

A Jónás módszerrel hogyan lehet a kockázatot megállapítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, hogyan lehet a Jónás módszerrel a kockázatot kiszámolni? Ahogy nézem, asztrológiai ismeretek szükségesek hozzá, tudna ebben valaki segíteni nekem?

' A Jónás-módszer különösen fontos lehet azon nők számára, akiknek már volt sikertelen terhességük. A módszer segítségével lehetőségük nyílik olyan fogantatási időpont kiválasztására, ahol bizonyos, hogy a születendő gyermek egészséges lesz és a terhességi-szülési komplikációk kikerülhetők. Eszerint a fogantatási képlet Holdja és a horoszkóp uralkodó bolygója nem állhat támadásban (még fél fényszöggel sem), illetve ha az 5. ház nem jól áll, az veszélyt jelenthet mind a baba, mind az édesanya egészségére. '

Sajnos már volt vetélésem, azért lenne nagyon fontos :(

A születési adataim: 1983.06.10 11:25 Eger

Előre is NAGYON köszi!

2011. okt. 3. 21:36
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:

12:33:

mint már leírtam, nagyon egyszerű kiszámolni. Neked is megmutatom a te adataiddal:

1+9+8+7+6+2+9=42

a delta bolygó állandó ugyebár pi/2

ez most nem jó neked. Neked az a megfelelő, ha nem fraktál, így csak a telihold jöhet szóba

descartes-koordinátarendszer-beli ábrázolására nincs is már szükség

a 48 páros, ezért csak minden második telihold jöhet szóba

2011. okt. 4. 14:38
 12/50 anonim ***** válasza:
Akkor ezt már végképp nemértem!!Mástol is kikértem a véleményét az meg ujhold után 3 nappal irta hogy foganképes vagyok!!!!hm...érdekes
2011. okt. 4. 15:21
 13/50 anonim ***** válasza:
érthetően levezettem neked. Biztos lehetsz az eredményben, mivelhogy szakértő vagyok
2011. okt. 4. 15:57
 14/50 anonim ***** válasza:
Kérdezted, hogy miből gondolom, hogy nem fog össze jönni. Nos nagyon örülök, hogy van egy gyereked. Legyél nagyon boldog, hogy egészséges. A Merkúr Szaturnusz Plútó Kvinkunsz nem igazán gyerek barát. Az 5-ös házad Bakban kezdődik. A Hold X ház szemben áll a 4-es ház Uránusz Jupiterrel. De még az ascendensedet is támadja. Azaz Jupiter Uránusz is támadja az ascendenst. Létre jött a T quadrát. Ennél nehezebb fényszöget nem ismerek. de a Kaló Jenőt kérdezd, ő biztosan okosabb nálam
2011. okt. 4. 16:08
 15/50 A kérdező kommentje:

Kedves fraktalos valaszolo!

Ez azt jelenti, hogy minden honapban kozvetlenul ujhold utan? Az elso negyedet a holdciklusra ertetted, ugye?

Erdekes, hogy a holdciklusom Ujhold ele 3-1 nappal teszi a termekenyseget. (Ez a Jonas naptar alapja is).

A te szamitasaid min alapulnak egyebkent? Mar ha nem titkos.

Koszi egyebkent a fejtegetest...mivel nem irtal hozza kulonosebben szep gondolatokat, azt hittem, csak szorakozol mindenfele erthetetlen matematikai kifejezesekkel...Bocsi!

2011. okt. 4. 16:38
 16/50 anonim ***** válasza:

neked, és a 12:33-kor írónak is levezettem

próbáld ki! meglátod majd hogy igazam volt

amúgy a fraktálok léteznek, úgy mint a természetben. Aki megérti, sok mindent ki tud számolni vele. Ha nem hiszed, olvasd el ezt:

[link]

2011. okt. 4. 18:07
 17/50 A kérdező kommentje:

Szia!

Tanultam a fraktálokról egyetemen, de nem vagyok nagy matematikai koponya sajna :S

Értem én, hogy ez szerinted levezetés, de sajnos nekem kevés :)

- kiszámolom a szamjegyekből az összeget, ez világos

- a delta bolygó már nem az, nem tudom, hogy jön ki a pi/2. A delta számomra eltérést jelent. Mi tér el mitől?

- mitől függ, hogy jó e a fraktál nekem, vagy nem jó?

- lehet le kéne tagadnom, de fogalmam sincs, hogy lehet 1 db számot descartes féle koordináta rendszerben ábrázolni. Még ha pi/2-vel veszem, talán polár koordinátának elmegy...

- és ha már ábrázoltam, hogy derül ki, hogy milyen holdállás a tuti?

Más kérdésem nincs :) Próbálj picit szájbarágósabb lenni...igazából annyira kevés adatra mondod, hogy tök egyértelmű, hogy kezdem mégis átverve érezni magam :)

2011. okt. 4. 20:04
 18/50 anonim ***** válasza:
kitöltöttem az astron a jonás napom (ott kelett név meg születési idö pec minden) de ott is ujhold után 3 nappal mutatatja nem értem akkor itt hogy jött ki telihold!!!na mindegy!!minden páros teliholdkor ez mit takar??minden második honapba??február április ....igy??
2011. okt. 5. 07:50
 19/50 anonim ***** válasza:
a 9:35nek nekem mi az élet feladatom???
2011. okt. 5. 07:51
 20/50 A kérdező kommentje:

Mindamellett azert a Jonas modszerre is visszaternek.

Szerintem nem a szuleteskori abra hatarozza meg, hogy mi uti egymast, hanem a fogantatasi kepletbe:

Ha pl decemberben, nyilas jegy ideje alatt fogan meg a baba, akkor a Jupiter, ami a Nyilas uralkodo bolygoja nem allhat tamadasban a Holddal, ami 2011 december 10-en van tele.

En az 5.os haz allasat is ehhez viszonyitanam valahogy.

Viszont fogalmam sincs, hogy kell a bolygokkal szamolni, azert is kertem itt segitseget.

A Jonas naptar allitolag minden egeszseges embernel jo es lattam peldanaptarakat, a kockazatot minden honapra kulon szamoltak ki. Ezt el tudom hinni, hogy vannak bolygoallas alapjan kockazatosabb, illetve kevesbe kockazatos idoszakok.

Azt nem, hogy a szuletesi idom alapjan en ne akarjak gyereket, mert nem nekem valo es egyebkent se kedveznek a csillagok.

2011. okt. 5. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!