A Jónás módszerrel hogyan lehet a kockázatot megállapítani?
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogyan lehet a Jónás módszerrel a kockázatot kiszámolni? Ahogy nézem, asztrológiai ismeretek szükségesek hozzá, tudna ebben valaki segíteni nekem?
' A Jónás-módszer különösen fontos lehet azon nők számára, akiknek már volt sikertelen terhességük. A módszer segítségével lehetőségük nyílik olyan fogantatási időpont kiválasztására, ahol bizonyos, hogy a születendő gyermek egészséges lesz és a terhességi-szülési komplikációk kikerülhetők. Eszerint a fogantatási képlet Holdja és a horoszkóp uralkodó bolygója nem állhat támadásban (még fél fényszöggel sem), illetve ha az 5. ház nem jól áll, az veszélyt jelenthet mind a baba, mind az édesanya egészségére. '
Sajnos már volt vetélésem, azért lenne nagyon fontos :(
A születési adataim: 1983.06.10 11:25 Eger
Előre is NAGYON köszi!
egyszerű
1+9+8+3+6+1=28
a delta bolygó állandó idén pi/2
ez jó, mert fraktál -> telihold kizárva
az elején kiszámolt összeg descartes-koordinátarendszer-beli ábrázolásából pedig nyilvánvaló az eredmény:
az első negyedben (közvetlenül újhold után) érdemes gyermekáldással próbálkozni
Bátor jó Sir Robin ím elindult vala
Nem féltette az életét, bátor Sir Robin
Cseppet sem félt ő, nem ám, hogy meghalhat kínosan
Bá-bá-bátor Sir Robin
Még az sem riasztotta el, hogy péppé verik fejét
Lecsavarják orrát, vagy kinyomják a szemét
A lábát széttörik és testét elégetik
Máját felvágják, s hagymásan megsütik
Beverve fej és kitépve szív
Szétszaggatva máj, kihúzva bél
Fülcimpa lenyírva, nyelv tűzre vetve
És pénisz le...
Robin a bátor elszaladt
Bátran elfutot, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
El messzire, s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott, mert közben többször elcsúszot
A bátrak bátra, hős Sir Robin
Nyúlként futott a hegyen is túl
A porba hasalt és talpat is nyalt
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta ő ki éppen arra járt.
Szia utolso!
Igazabol mar ven egy csodalatos 15 honapos gyerkocom :) Ot biztosan akartam, nem adnam semmi penzert :)
Testverket is nagyon szeretnenk. Viszont kifejthetned, mi a gaz a horoszkopommal...! Kisse megijesztettel.
De koszi ezt a valaszt is!
Az picur elso proalkozasra osszejott, minden rendben ment a terhesseg es szules alatt is, gyonyoruen fejlodik, okos, talpraesett, minden szuper.
Azert estem kicsit ketsegbe, mert masodik probalkozasra, ami szinten egybol sikerult, veteles lette a vege. Es ettol kicsit megijedtem.
Amit olvastam a Jonas modszerrol, hogy a zold (termekeny) es piros (Jonas-termekeny) napoknak elvileg nem szabad egybeesniuk. Ami a lanyomnal kozelben sem volt, az elvesztett baba foganasanal viszont egybeesett.
Ezert kezdtem el nezelodni, hogyan is kell akkor kezelni ezeket a napokat es miert is nem szabad egybe esniuk.
segitene nekem is valaki???meg mennyi ennek az esélye??1987.06.29 Kiskunhalas
Köszönöm!
Kedves utolso!
Amit en tudok a Jonas modszerrol, az kockazatelemzesre nem alkalmas, csak a termekeny napok megallapitasara. Egyszeruen fogalmazva a te Jonas napod minden honapban telehold utan a 3. napon van. Ez azt jelenti, hogy telehold napjan es az utana valo 2 napon erdemes probalkoznod.
A termekeny (zold) napjaid mindig maskor vannak, a menstruaciotol fuggoen: a mensi elso napja +15.napon van a teto es ehhez +/- 6 napot kell nezni. Ezt a 13 napot kell zolddel bejelolni, a fenti napokat pirossal a naptarban.
Elvileg a zold es piros csiknak nem szabad fedesben lenni, DE AZT NEM TUDOM, MIERT. Volt, ahol azt olvastam, hogy csak akkor nem szabad fedesben lenni, ha tervezni szeretned a baba nemet. Mivel nekem ez nem szamit, ezert a nem megtervezesevel nem is foglalkoztam.
Engem csak a baba egeszsege erdekelne, ehhez viszont mar asztrologiai ismeret kellene.
A modszer hatekonysagarol megoszlanak a velemenyek :)
Remelem azert tudtam segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!