A Jónás módszerrel hogyan lehet a kockázatot megállapítani?
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogyan lehet a Jónás módszerrel a kockázatot kiszámolni? Ahogy nézem, asztrológiai ismeretek szükségesek hozzá, tudna ebben valaki segíteni nekem?
' A Jónás-módszer különösen fontos lehet azon nők számára, akiknek már volt sikertelen terhességük. A módszer segítségével lehetőségük nyílik olyan fogantatási időpont kiválasztására, ahol bizonyos, hogy a születendő gyermek egészséges lesz és a terhességi-szülési komplikációk kikerülhetők. Eszerint a fogantatási képlet Holdja és a horoszkóp uralkodó bolygója nem állhat támadásban (még fél fényszöggel sem), illetve ha az 5. ház nem jól áll, az veszélyt jelenthet mind a baba, mind az édesanya egészségére. '
Sajnos már volt vetélésem, azért lenne nagyon fontos :(
A születési adataim: 1983.06.10 11:25 Eger
Előre is NAGYON köszi!
Nekem még annyira sem egyértelmű, mint az előttem szólónak. Viszont ha jól vettem ki az előző sorokból, minden dolgot le lehet vezetni fraktál számokkal? Mi is kistestvért szeretnénk a 3 éves gyermekemnek, de ez függ a munkába elhelyezkedésemtől. Meg köszönném, ha egy hozzá értő számolgatna nekem is, hogy van e egyáltalán remény rá.
Szül idő, hely: 1982.10.12 Szeghalom
12:03:
bocs, véletlenül írtam 48-at 42 helyett, de ha megnézed a számolást, látod hogy mindegy, mivel a 42 és a 48 is páros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!