Hold-Szaturnusz együtt állás depressziós állás?
Figyelt kérdés
Első házban a Vízöntőben de az AC még Bak. Mennyire esélyes, hogy az illető depresszós lesz?2022. júl. 21. 21:35
61/63 A kérdező kommentje:
Bár főnök nem vagyok de a kollégákat ha közös munka van én irányítom ki mit csináljon. A főnök is engem rendelt ki akkor arra a közös munkára mert felelősség teljesnek tart és látom a munkafolyamatot. Ellenőrzöm is a többiek munkáját. Mert a főnök nem volt mindig ott. Rám volt bízva és a felelősség is az enyém volt. 2020-ban annyira még nem volt könnyű de megbirkóztam vele. Most már zsigerből jön. És nem uralkodom nem élek vele vissza. Egyenrangú vagyok attól még a többiekkel nem szálltam el ettől. A földön vagyok. Nem érzem többnek magam annál akinek útmutatás kell hanem segítek neki
2022. júl. 22. 19:24
62/63 A kérdező kommentje:
38Incel. Szeretném megkérdezni tőled mert máshol is látom, hogy miért mindig a legrosszabb dolgokat ragadod ki egy radixból. És mintha a jót észre se vennéd és a rosszon lovagolsz. Tudod milyen lehúzó ez? De már vagyok olyan szinten és rendelkezek annyi magabiztossággal, hogy ne hagyjam magam lehúzni. A családos dolgokat amúgy is arra reagáltam mert valaki felhozta a 4-es Vénuszt, ami a Bikában áll. Az meg ugye a biztonság. Ha ezt kiszedik, akkor van bennem annyi tartás hogy újra építsem. Amúgy se teljesen rózsaszín ez se, a sok bizonytalan helyzet miatt. Már vagyok azon a szinten hogy nem másokra utalkozom meg csak siránkozom de nem teszek semmit, hanem felemelem a seggem és keresem a megoldást.
2022. júl. 22. 19:39
63/63 A kérdező kommentje:
Nekem nem célom az erőszakoskodás, pont azon dolgozom hogy elégedettséget érezzek azokkal amik vannak és legyek kicsit passzívabb ebben. Ne akarjak olyan erősen.
2022. júl. 22. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!