Hold-Szaturnusz együtt állás depressziós állás?
'Amikor úgy érzem hogy korlátoz egy adott dolog akkor abból lépek is ki. Másokon ezt nem látom inkább azt hogy csináljak akkor is amikor már fulladva érzik magukat évekig is akár. '
Mintha magamat hallanám 😁
51-es te a halak holdas vagy vízöntő ac-vel?
Neked az ac-ből is jöhet. Nekem az bak de az meg a korlátokat szereti és a szabályokat követni. Kis mértékben meg is valósul de az Uránusz miatt csökkent nagyon nálam.
"Tehát a bika és a mérleg Mars rosszabbak"
Ugye ez bolygofuggo, itt tobb mindent kellene nezni, pl. hogy az elem mennyire komplementer az egitesttel. Ugye Mars, tuzes es szaraz, Merleg viszont levego jegy. Tehat ez komplementer. Aktiv egitest egy aktiv jegyben, tehat tamado, de indirekt. "Mezzel tobb legyet lehet megolni, mint legycsapoval" - ez egy Merleg Mars mondas. Pofadbavigyorog, es szepen lassan kicsinal. Igy operal a Merleg Mars. A Bika Mars eseteben az elem nem komplementer, vagyis vedekezo allast vesz fel. Tehat itt mar kap egy gellert. Ugye a Bak is fold elemu jegy, es ott egzaltacios meltosagban van a Mars, vagyis eros, de szinten vedekezo allast vesz fel, lesbol tamad pontosan es precizen, es itt a precizitason van a hangsuly, ez teszi a Marsot erosse. Ugye a Rak Mars eseteben az elem abszolut nem komplementer. Neked annyiban enyhiti valamelyest, hogy a Mars az ejszakai (nocturnalis) szekta tagja, es ejszaka szulettel, es a Mars is a horizontalis tengelytol eszakra van a kepletedben, vagyis szektan beluli. Amugy a triplicitas ura is egyben de nincs nagyon vizes jegyben egitest, ami altal a triplicitas ervenyesulhetne.
De amugy elolvastam a hosszu hozzaszolasodat, megy a kemenykedes meg a musor hatezerrel (Kos Nap), de nincs mogotte tartalom. Vagyis szarul all a diszpozitor. Kemeny vagyok, mint a vidia, de anyunal finom a kaja, meg kenyelmes, mert nem szol be. Aztan anyu se lesz fiatalabb, ha jonnek neki majd az idoskori betegsegek (ami elkerulhetetlen), akkor lesz majd a ku.rva hamar felnoves idoszaka, majd valamelyik Szaturnusz kvadratnal.....
38F incel
51 vagyok
Igen vízőntő aszc, halak hold, de a szaturnusz már kos 0.fok.
Ismerek egy férfit negyven éves kos nap és mérleg Mars. Ugyanezt az elvet vallja. Kényelmes otthon lakni és nem is akar elköltözni. Erre mondj vmit erről mit gondolsz?
Mint írtam el tudnék költözni ha akarnék de úgy vélem nem éri meg ha az embernek nincs párja. Utálok egyedül lenni. De itt se az van hogy a nyakamban vannak nem is viselném el de vannak körülöttem ez már elég
És nem tartom magam keménynek és nem is célom de az ellenkezője se. Jobban semleges vagyok a külvilágban is. Csak közeli barátokkal veszekedek de azokat elkezdtem kiiktatni. Na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!