Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hold-Szaturnusz együtt állás...

Hold-Szaturnusz együtt állás depressziós állás?

Figyelt kérdés
Első házban a Vízöntőben de az AC még Bak. Mennyire esélyes, hogy az illető depresszós lesz?

2022. júl. 21. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

'Amikor úgy érzem hogy korlátoz egy adott dolog akkor abból lépek is ki. Másokon ezt nem látom inkább azt hogy csináljak akkor is amikor már fulladva érzik magukat évekig is akár. '

Mintha magamat hallanám 😁

2022. júl. 22. 18:33
 52/63 A kérdező kommentje:

51-es te a halak holdas vagy vízöntő ac-vel?

Neked az ac-ből is jöhet. Nekem az bak de az meg a korlátokat szereti és a szabályokat követni. Kis mértékben meg is valósul de az Uránusz miatt csökkent nagyon nálam.

2022. júl. 22. 18:37
 53/63 anonim ***** válasza:

"Tehát a bika és a mérleg Mars rosszabbak"

Ugye ez bolygofuggo, itt tobb mindent kellene nezni, pl. hogy az elem mennyire komplementer az egitesttel. Ugye Mars, tuzes es szaraz, Merleg viszont levego jegy. Tehat ez komplementer. Aktiv egitest egy aktiv jegyben, tehat tamado, de indirekt. "Mezzel tobb legyet lehet megolni, mint legycsapoval" - ez egy Merleg Mars mondas. Pofadbavigyorog, es szepen lassan kicsinal. Igy operal a Merleg Mars. A Bika Mars eseteben az elem nem komplementer, vagyis vedekezo allast vesz fel. Tehat itt mar kap egy gellert. Ugye a Bak is fold elemu jegy, es ott egzaltacios meltosagban van a Mars, vagyis eros, de szinten vedekezo allast vesz fel, lesbol tamad pontosan es precizen, es itt a precizitason van a hangsuly, ez teszi a Marsot erosse. Ugye a Rak Mars eseteben az elem abszolut nem komplementer. Neked annyiban enyhiti valamelyest, hogy a Mars az ejszakai (nocturnalis) szekta tagja, es ejszaka szulettel, es a Mars is a horizontalis tengelytol eszakra van a kepletedben, vagyis szektan beluli. Amugy a triplicitas ura is egyben de nincs nagyon vizes jegyben egitest, ami altal a triplicitas ervenyesulhetne.

De amugy elolvastam a hosszu hozzaszolasodat, megy a kemenykedes meg a musor hatezerrel (Kos Nap), de nincs mogotte tartalom. Vagyis szarul all a diszpozitor. Kemeny vagyok, mint a vidia, de anyunal finom a kaja, meg kenyelmes, mert nem szol be. Aztan anyu se lesz fiatalabb, ha jonnek neki majd az idoskori betegsegek (ami elkerulhetetlen), akkor lesz majd a ku.rva hamar felnoves idoszaka, majd valamelyik Szaturnusz kvadratnal.....

38F incel

2022. júl. 22. 18:51
 54/63 anonim ***** válasza:

51 vagyok

Igen vízőntő aszc, halak hold, de a szaturnusz már kos 0.fok.

2022. júl. 22. 18:57
 55/63 A kérdező kommentje:

Ismerek egy férfit negyven éves kos nap és mérleg Mars. Ugyanezt az elvet vallja. Kényelmes otthon lakni és nem is akar elköltözni. Erre mondj vmit erről mit gondolsz?

Mint írtam el tudnék költözni ha akarnék de úgy vélem nem éri meg ha az embernek nincs párja. Utálok egyedül lenni. De itt se az van hogy a nyakamban vannak nem is viselném el de vannak körülöttem ez már elég

És nem tartom magam keménynek és nem is célom de az ellenkezője se. Jobban semleges vagyok a külvilágban is. Csak közeli barátokkal veszekedek de azokat elkezdtem kiiktatni. Na.

2022. júl. 22. 18:58
 56/63 A kérdező kommentje:
Egyébként is ne azt képzeld el hogy mindent a seggem alá tesznek. Én mosok rájuk de csak mert akkora kupi lesz ha nem teszem. Enyémet külön kezelem de mehet egybe. Mire nekem össze gyűlne egy mosás... Ez még jól is jön. Én takarítom a házat fizetem a számlákat fejben tartom a dolgokat amiket ők nem. Felelőtlenek nagyon. Anyámat én viszem ügyet intézni és nem ő engem. Öcsémnek is kell útmutató ő is otthon lakik. Ránk kapcsolták egyszer a villanyt. Nem voltam már annyira rájuk utalva mint tíz éve mikor ugyancsak kikapcsolták. Fogtam magam felhívtam a szolgáltatót lebeszeltem a dolgokat elintéztem hogy elutaljam a pénzt a sok tartozást. Plusz vissza kapcsolási díj. Apám várt volna napokat rá ezt csinálta gyerekkorunkban is. Sokat voltunk így mert felelőtlen. Ha én nem vagyok nem lett volna villanyuk. És igen nem ő tutujgatott hanem szart rá hogy megteszem e. És még lehetne sorolni. De nem fogom tovább bizonygatni a felelősség teljessegemet. Apám amúgy is egy óriás gyerek az én szememben.
2022. júl. 22. 19:07
 57/63 A kérdező kommentje:
Anyám meg alárendelt. Sose tanítottak meg alap dolgokra. Én tanítottam meg magamat mindenre. Én igazítom őket útba. Persze nem csicska vagyok mert ők se akarnak rám utalva lenni de a felelősség nem az ő világuk nekem meg az nem probléma. Amúgy is mindent magam csinálok nem kérek segítséget mert önállóan meg akarom oldani. Ilyen a mentalitásom
2022. júl. 22. 19:10
 58/63 anonim ***** válasza:
#53, a Szaturnusz kvadrátot (ami majd jön...) úgy érted, hogy a Napra érkezik majd meg, és okozza a hirtelen felnövést?
2022. júl. 22. 19:11
 59/63 A kérdező kommentje:
Nem szoktam keménykedni tőlem távol áll. De megfontolt vagyok és ha van egy cél akkor kitartó is. Nem adom fel soha. Ez nem keménykedéa ezek tények és így is teszek. Nem szokásom a levegőbe beszélni. Megbízható vagyok ha vmit megígérem teljesítem. Ha közben jön vmi szólok. Nem sunyiskodok meg elbújok ha gáz van hanem egyeztetek közlöm hogy igen gond van vagy ha vmi nem oké nekem akkor megmondom hogy nem jó. Nem bujok el. Elítélem az olyat. Ha vmit rám bíznak teljesítem. Ha úgy érzem hogy nem tudom vagy nem akarom nemet mondok. Nem keresek kifogásokat hanem megmondom hogy ez most nem fér bele. Így vagyok csak nyugodt. Ha vállalom akkor a felelősséget is. Nem csak kos napból állok sőt a külvilágban senki nem is látja rajtam senki. Max a közelállók akikkel muszáj veszekedni. A külvilágban egy megfontolt nyugodt személynek írnak le aki nem lesz ideges minden kis szartol. Van bennem egy leszarom oldal is. Nem csak úgy teszek hanem le is szarom. Ezt látják azok akik megismernek. Ha ott vmiert mégis ideges leszek ki se mutatom. Van bennem tartás ezt többen is mondták. És ez nem kos nap. Nem is nagyon azt élem inkább az aszcendenst de a vízöntősség is erős bennem azt is élem de a külvilág inkább a bajor észleli előbb. Nem vagyok érzelgős se egyáltalán nem. Nem is nagyon tudom kezelni az érzelmi helyzeteket. Ha olyan van lefagyok és merev leszek
2022. júl. 22. 19:18
 60/63 A kérdező kommentje:
2020-ban volt a Szaturnusz visszatérésem. Akkor kezdtem el egész másképp látni a világot és még felelősség teljesebb lettem
2022. júl. 22. 19:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!