Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mi motiválhat egy lelket...

Mi motiválhat egy lelket arra, hogy leszülessen csak azért, hogy depressziós legyen, és ez mindenben akadályozza?

Figyelt kérdés

Ha feltételezzük, hogy van választása...

Mert ugye ezt biztosan nem tudhatjuk

2022. jún. 4. 23:22
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem hogy az én lelkemet erre motiválta bolna bármi is..mert akkor ezentúl haragudhatok magamra hogy megszülettem
2022. jún. 4. 23:46
 2/23 Grimfox ***** válasza:
100%

Nem a lélek lesz depressziós, hanem az elme, ami állandó kapcsolatban van a világgal, és tudatában van önmagának.

Ha feltételezzük, hogy van választása, hogy leszülessen, akkor nem azért fog leszületni, hogy depressziós legyen, ez egy későbbi esemény, ami az élet folyamán alakul ki, nem pedig előtte dől el.

De feltételezhetjük azt is, hogy van választása, és direkt választja a depressziót, hogy megtapasztalja, és lehetősége legyen rajta felülkerekedni. Az mindenképpen erősebbé tenné.

2022. jún. 4. 23:59
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi motivál egy lelket az örökös tudatlanságra?
2022. jún. 5. 00:12
 4/23 A kérdező kommentje:

#1 Nálam hasonló ihlette a kérdést.

Akkor miért választ olyan családot, ahol garantált olyan elme létrehozása, ami depressziós?

A felülkerekedéshez lehetőség is kell...

Úgy érted a leszületésre? Hogy belemenjen abba, hogy ez azzal jár hogy nem tudja mi miért van úgy ahogy van, és miért van ott ahol van, mi célja stb, holott azért indult?

Hát ja....jó kérdés...🤔

2022. jún. 5. 00:40
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Aki hisz a reinkarnációban, azok nem mondják, hogy van választása

Én magam genetikailag is az vagyok, én egy olyan családba születtem bele, ahol ez a betegség nagyon régóta öröklődik

És mint súlyos depressziós elmondhatom hogy ez a betegség valóban mindenen akadályoz és nem lehet rajta túljutni

Előbb vállalnék be testi betegséget, mint ezt, mert aki ezen valaha átment, az tudja hogy az elméd a pokolban ég

Amióta elkezdtem a karmával foglalkozni én mindenre úgy nézek hogy előre meg van írva

Ha meg a lelkem ezt a beteg családot választotta, akkor meg még jobban gyűlölöm a világot és a létezést és meg…..ja magát a lelkem.

2022. jún. 5. 00:49
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Vannak választható utak már az életen belül meg olyan utak melyeken túl kell esni mert bevállaltad, lehet ez a szükséges út a depresszió is, csak ha nem szükséges akkor lehetőségként okozod magadnak,de ez az állapot mindig az elme uraltsága lévén jön létre, mindig gondolkozol, jelenbe nem vagy, a legalacsonyabb szintű elmeállapot a depresszió,de ennek is vannak fokozatai, ragaszkodsz ezekhez a gondolatokhoz és folyamatosan reagálsz, reagálsz rá láncszerűen csak erre figyelve, majd végül egy elég kellemetlen végkifejletbe találod magad,csak azért mert a ragaszkodásod tárgyára reagálsz,önigazolod magad mindig. Mindig ki vagy téve ennek a veszélynek ha sosem vagy képes megfigyelni magad, de a hajlam mindenkiben ott van egy bizonyos szintig.
2022. jún. 5. 02:51
 7/23 A kérdező kommentje:

Ez így oké. De ezek a ragaszkodások meg láncok is olyanok, hogy vannak események helyzetek (gyerekkorban megéltek), amik sokkal fogékonyabbá tesznek erre valakit, mint mondjuk mást, aki nem élt meg olyat. Elég hogyha valaki előtt nincs megfelelő példa, súlyosabb esetben olyan esemény, ahol ugyanez a stratégia a túlélést szolgálta (különben mért ragaszkodna vki olyanhoz, amitől egyre szrabbul van?)

Ezek miatt senki nem indul egyenlő esélyekkel.

2022. jún. 5. 06:16
 8/23 anonim ***** válasza:

Az is egy lehetőség, hogy előző életedben szintén depressziós lehettél, talán olyan mértékben, hogy idő véget vetettél az életednek. Ilyen esetben újra hozod magaddal a depresszió energiamintázatát és az öngyilkosságra való hajlamot azért, hogy ezúttal feloldhasd magadban ezeket a negatív berögződéseket és ezúttal a jó döntést válaszd.

A lelked mindenképpen egy új tapasztalással és nézőponttal gazdagodik attól függetlenül, hogy a megélésed pozitív, vagy negatív.

Vagy elkezdesz foglalkozni a problémával és különböző terápiák, spirituális gyakorlatok által megpróbálod megoldani azt magadban, vagy megérted és elfogadod azt, hogy ez sorsszerűen történik veled és a megéléseidhez nem társítasz önbüntető gondolatokat. Hasznosabb ilyenkor, ha a figyelő állapotából próbálod meg szemlélni az érzéseidet, ezáltal átengedve magadon és feloldva azokat.

2022. jún. 5. 06:40
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Össze vissza ostobaságokat beszéltek, és nagyon rossz úton járnak itt egyesek ezzel a spirituális maszlaggal, ez nem megoldás a problémákra sajnos.
2022. jún. 5. 06:46
 10/23 A kérdező kommentje:

Akkor is kell valami a körben, ami miatt másképp dönt az ember, ami addigi alkalmakkor nem volt ott. Mert egyébként mi alapon várhatjuk el valakitől, aki mondjuk előző életében is hasonlókat élt meg, hogy ne csinálja meg még egyszer? Ha van előző alkalom, ott gondolom egy szituació volt, ami kiváltotta. Következő alkalommal ehhez pluszba jön az, hogy előző alkalommal megcsinálta. Ha egyszer egy ág el tudott indítani egy lavinát, akkor miért várjuk, hogy egy egész fa ne indítson el?

Akárhányszor ismetlődik, minden egyes alkalommal nehezebb kijönni belőle, mint az előzőnél. Ezt "kifogásnak" is lehet nézni, meg visszatsrtó tényezőnek is. Akkor min múlik hogy ki mikor melyiket látja?

Foglalkozok a problémával, és próbalkozok, csak nagyon nem térül meg a próbálkozásba fektetett energia. Így meg nagyon úgy tűnik hogy valahol valamikor ez előre el lett döntve (hogy minek mennyi eredményét látom).

2022. jún. 5. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!