Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Azok, akik depressziósak,...

Azok, akik depressziósak, nincsen életük, magányosak, mit követhettek el előző életükben, hogy ezt kiérdemelték?

Figyelt kérdés
2016. aug. 9. 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Az előző életemben semmit de a mostaniban azt hogy egy iparvárosba költöztem rabszolgának, nem tiszteltem a Szabadságomat. De a természetben vagy akkor ha természetes élettérre költözésen vagy világjáráson jár az eszem vagy csinálom is akkor feloldozást nyerek az említett bűnöm alól és akkor kicsattanóan jókedvű vagyok.
2016. aug. 9. 12:22
 2/10 flying whale ***** válasza:
55%
Olyan dolgot tettek, ami saját természetükkel ellentétes volt, így a szomorúság abból fakad, hogy az egyén nem ismerte magát eléggé. Az ok tehát egy fajta ismeret hiány, és a megoldás az önmagunk megismerése.
2016. aug. 9. 15:06
 3/10 A kérdező kommentje:

Tehát akkor megplasztikáztattam magamat vagy ilyesmi? :)

és ha nem ismerem meg ebben az életben is magamat akkor a következő életem is nyomorúságos lesz? :D

2016. aug. 9. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez 'csak' tanulnivalót hordoz.

A boldogság bennünk van. Bárki képes annyit dolgozni önmagán, hogy megtalálja ezt a lelki békét.

2016. aug. 9. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

A depresszió és a magányosság a közösségtől való elzárkózást, inaktivitást jelenti. Előző életében tehát rossz közösségben volt, ezenkívül a depressziósoknak negatív a szemléletük. Minden ebben az életben megjelenő betegségtünet az előző életben történt rossz, negatív, hibás meglátás következménye. A rossz szemlélet, pont a sátánistákra illik rá a boszorkányokra, wiccákra. Ezek vezekelhetnek most így.

Ugye a sátánisták, boszorkányok, wiccák stb szerint mindenkinek azt kell tennie, ami neki jó, nem kell foglalkoznia másokkal még azzal sem, akit szeret, ha pl szerelmes lesz egy férfiba és annak családja van, vegye el nyugodtan praktikákkal, nem kell foglalkoznia a negatív vallások szerint a családjuk tagjaival, hogy azok széthullanak. Nos, ez közösség, társadalom idegen filozófia, így a következő életükbe az ilyen személyek társadalomtól elzárkózottak lesznek, antiszociálisak, depressziósok, magányosak. Jó pár, tíz, húsz élet mehet így le zsinórban.

2016. aug. 9. 16:20
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
előző életükben lol ekkora baromságot...
2016. aug. 9. 22:39
 7/10 Fish1 ***** válasza:
68%

Elsősorban nem az előző életben keresném a hibát, hanem a mostaniban.

Feltenném a következő kérdéseket:

- mi az oka és gyökere a depressziónak?

- ha "nincs élete", mit tesz meg azért, hogy ez megváltozzon?

- miért fáj ennek az embernek a magány?

- miért és mivel hozta magát ebbe a helyzetbe?

2016. aug. 10. 23:07
 8/10 anonim válasza:
82%
Van aki örökli. :(
2016. aug. 11. 09:41
 9/10 anonim válasza:
14%

Kérdezőnek:

Ez az egész úgy marhaság, ahogy van. Méghogy előző élet...!! Haha..

EZT az életet éld, mert ez az egy van belőle. Ne foglalkozz annyit magaddal, foglalkozz inkább másokkal, kezdj el végre élni és a depresszió huss, nyomtalanul elmúlik.

2016. aug. 13. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Az élet szenvedés

Az élet szenvedés!

Aki azt mondja, nem, hazudik!?))

Olvasd el a Buddhista négy igazságot!

2016. aug. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!