Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hold-Szaturnusz együtt állás...

Hold-Szaturnusz együtt állás depressziós állás?

Figyelt kérdés
Első házban a Vízöntőben de az AC még Bak. Mennyire esélyes, hogy az illető depresszós lesz?

2022. júl. 21. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
Ahelyett hogy leállnék duzzogni és sértődni, inkább átgondolom és elkezdek tervezni hogyan lehetne elérni az adott dolgot. Lehet éveket várok rá de elérem mivel soha a büdös életbe nem tudom feladni, akkor se ha akarom.
2022. júl. 22. 14:41
 22/63 anonim ***** válasza:

Kérdező, anyámnak volt Kos Napja. Ő is azt gondolta, hogy az van, amit ő akar. Aztán hopp, egyszer csak mindenki rábaszta az ajtót. Szó szerint elvérzett az agya a fuldokló dühétől.

Amúgy a szexet az 5. ház mutatja, az nálad Ikrek. Az Ikrek bolygója a Merkúr, semleges nemű, de a mellette álló bolygó átszínezheti. Neked a Nap mellett áll, a Nap férfias bolygó.

Amúgy mi az alapproblémád? Az, hogy csak neked lehet igazad? Mert a depresszióról már elég messze eljutottunk. Ide kellett elérnünk?

2022. júl. 22. 14:50
 23/63 A kérdező kommentje:
Dehogy. Valójában én úgy érvényesítem az akaratom vagyis úgy próbálom hogy a másikat is figyelembe veszem és a cél az hogy mindenkinek jó legyen. Ha vkinek nem jó ami nekem jó akkor nem erőltetem hanem keresek egy hasonló megoldást ami a masikehoz is hasonló. Vagy kompromisszumot kötünk hogy akkor ez is meg az is érvényesüljön. Ez lenne az elképzelés de meg se hallanak
2022. júl. 22. 14:56
 24/63 A kérdező kommentje:
Mondjuk a kérdés nem ezért került ki tényleg letértünk kicsit.
2022. júl. 22. 14:56
 25/63 A kérdező kommentje:

"Amúgy a szexet az 5. ház mutatja, az nálad Ikrek. Az Ikrek bolygója a Merkúr, semleges nemű, de a mellette álló bolygó átszínezheti. Neked a Nap mellett áll, a Nap férfias bolygó"

És ez hogy nyilvánul meg? Amúgy nő vagyok. A nyolcas ház is jelenti a szexet de annak is a Merkúr az ura

2022. júl. 22. 14:58
 26/63 A kérdező kommentje:
Az asztrológusok még a tradicionális elvben hisznek hogy a nő adja át a férfinek a Napot. Mert akármit teszek úgyis a férfi lesz a Nap és szerintük ezért nem érvényesül az akaratom mert nem én vagyok a Nap mivel nő vagyok. Én Hold akarjak inkább lenni
2022. júl. 22. 14:59
 27/63 Bálvány ***** válasza:
Jó kis beszélgetés ez. Ami leginkább tetszik, hogy az emberi kapcsolatoknál az 'alárendelődésről' írogatsz. Nah ja....Jupiter az Oroszlánba. Amennyire én tudom csak az apa szerepe a Nap, anyáé a Hold. Így párkeresésnél még Marsot-Vénuszt kell nézni. Mars meg a 6-ban. Hehe. Tehát munkatársakkal is megy a fight. Nehéz ott szerelmet találni, de hátha.
2022. júl. 22. 15:14
 28/63 anonim ***** válasza:

"Hát a Neptun szinte ott az aszcendensen. Az még ködösebbé teszi a tisztánlátásodat, álomvilágba ringat"

Illetve VIP kartya az Anonim Alkoholistak Klubjaba.

"A Kos Napod azért nem piskóta"

De a diszpozitor csehul all.

"mindenkivel csak veszekedek gyerekkorom óta"

Akkor en azt a Marsot kozelebb tennem a deszcendenshez.....

Amugy az a baj, hogy uvolt a kepletbol a tehetetlenseg es a teher. Bar a Hold-Szaturnusz volt a konkret kerdes, eleg sok embernek van ilyen egyuttallasa, es jol megvannak vele. Foleg, hogy neked a Szaturnusz domicil, igy valamicske konnyebbseget jelent, de a Hold uralta hazat mindenkeppen szetcseszi, ami neked a VII, vagyis a parkapcsolatok. Tehat ezen az eletteruleten nem sokat iger a keplet.

De ilyen, hogy Kos Nap, Rak Mars, Venusz-Algol 1 fokos orbiszon belul, a harmonikus fenyszogeket nagyitoval kell keresni, a Pluto az MC-n 1 fokos orbiszon belul, foleg ott is egy nem tul kellemes allocsillag, bar az Algol-nal jobb. Ezek sokkal rosszabbak, mint a Vizonto Hold-Szaturnusz. Nap-Pluto quincunx 1 fokos orbiszon belul, vagyis karrier tekinteteben sem iger tul sokat a keplet.

En ismertem egy ipset, akinek Venusz-Chiron-Algol egyuttallasa volt (hasonlo orbisszal, mint neked) meghozza egy Yod csucsakent, es az osszes baratnojet megverte, de nem kicsit. Ult is a sitten, mert ugy megverte az egyik not, hogy beszakadt a tudeje.

38F incel

2022. júl. 22. 15:14
 29/63 anonim ***** válasza:

Te is tudod, hogy ez hogy nyilvánul meg. A férfi behatol, a nő befogad. Normál esetben a kettejük 100 %-a 50-50 %-ra oszlik. 50 % a nő szerep, 50 % a férfi szerep. De ha egy nő a Nap akar lenni, meg a tökösködő, meg az irányító, azaz a 100 %-ba 80% -osan tolja bele magát, (mint férfi), a maradék helyre csak egy 20 %-osan (és jellemzően nőiesen) viselkedő pasi tud belépni. De akkor 20 százalékosan teljesít az ágyban, a munkahelyén, otthon, és kb. nem fogsz tudni felnézni sem rá. Holott te vetted ki az irányítást a kezéből.

Magyarul: add vissza a pasiknak a péniszt, és minden rendben lesz.

2022. júl. 22. 15:15
 30/63 A kérdező kommentje:
28-as nekem az asztrológus egész mást mondott. Hogy miért vagyok csak takarító mikor ebben a képletben sokkal több van. Illetve asztrológiától független mások is hogy bennem sokkal több lenne. Közben meg nincs. Szted akkor reménytelen a helyzet ezzel a képlettel? Bármit tettem eddig mindig falakba ütköztem. Az öngyilkosságot is tervezem de ahhoz meg gyáva vagyok
2022. júl. 22. 15:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!