Hold-Szaturnusz együtt állás depressziós állás?
Figyelt kérdés
Első házban a Vízöntőben de az AC még Bak. Mennyire esélyes, hogy az illető depresszós lesz?2022. júl. 21. 21:35
11/63 A kérdező kommentje:
Másokkal való kapcsolataim az egyenlő a nullával, mindenkivel csak veszekedek gyerekkorom óta, barátságokat amik hosszútávúak, nem tudok kötni. Nem tudok kötődni, nem tudok bevonódni érzelmileg, pedig a lányoknál/nőknél ez az elvárt, mindegy gyerek vagy felnőtt. Nem igazán kíváncsiak rám az emberek. Mindenki leakar uralni, mindenki megakarja mondani mi a jó nekem, ha nem csinálom akkor én leszek a szar a szemükben aki csak panaszkodik de nem tesz semmit és még sorolhatnám
2022. júl. 22. 14:09
12/63 A kérdező kommentje:
Uránusz is az egyesben hat már
2022. júl. 22. 14:13
13/63 anonim válasza:
A Szaturnusz a születési uralkodód, az pedig alapból korlátoz, hideg, rideg, merev. Mindez benne az első házban, ami első ház a "kilépés a világba", tehát nálad eleve ott van egy blokk. Ráadásul a Vízöntőben, ami a szabadsággal analóg. Duplán korlátoz, illetve..te korlátozod saját magadat.
14/63 A kérdező kommentje:
Akkor én ki se tudok lépni a világba? hogy lehet ezen túllendülni?
2022. júl. 22. 14:18
15/63 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudom mivel korlátozom magam de azt igen hogy mások igen, mikor megmondják mit kell csinálni és helyettem hogy nekem mi a jó
2022. júl. 22. 14:19
16/63 A kérdező kommentje:
az aszexualitás és az aromantikusság miben látszik? bárkit kérdeztem egyik se hitt benne, mert nekem házasodni kell és gyerekeket szülni. Mert ha nem teljesítem jönnek a betegségek. Vagy más utat kell választani és akkor tényleg nem kell szexelni de az sokkal nehezebb
2022. júl. 22. 14:26
17/63 anonim válasza:
A Kos Napod azért nem piskóta :) Nézz egy kicsit magadba, kérdező, hogy te hol akarsz másokon uralkodni. A Marsod a Rákban áll, az nehezen érvényesíti az akaratát, inkább duzzog, sértődősködik, azaz passzív agresszív.
Meg kéne tanulnod asszertív módon kommunikálni. Vannak erre nagyon jó tanfolyamok. (A Merkúr - kommunikáció - is Kosban van)
18/63 A kérdező kommentje:
"A Marsod a Rákban áll, az nehezen érvényesíti az akaratát, inkább duzzog, sértődősködik, azaz passzív agresszív."
Itt csak az első része igaz a mondatnak. Mivel nem hallgat rám senki, és nem az lesz a válasz hogy elkezdek duzzogni hanem tovább erőszakoskodom
2022. júl. 22. 14:33
19/63 A kérdező kommentje:
de szarba se néznek igazából és még nekem kell alárendelődni (soha se tudtam megtenni, de elvárják, hogy alkalmazkodjak és nyomjam el magam a fenébe, akkor vagyok csak jó. Ez csak akkor van így, ha nekem mindegy az a dolog, így nem érdekel, de akkor jó vagyok)
2022. júl. 22. 14:34
20/63 A kérdező kommentje:
a tovább erőszakoskodás még az is lehet, mert nem adom fel könnyen és ha látszólag elengedtem, valójában nem mert visszatérek hozzá és addig csinálom amíg el nem érem, tehát kitartó vagyok, nem fogom feladni soha
2022. júl. 22. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!