Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hold-Szaturnusz együtt állás...

Hold-Szaturnusz együtt állás depressziós állás?

Figyelt kérdés
Első házban a Vízöntőben de az AC még Bak. Mennyire esélyes, hogy az illető depresszós lesz?

2022. júl. 21. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:

Ja, és ne akarj öngyilkos lenni, mit oldasz meg azzal? Most vagy itt, most kell megugrani a lécet.

Keress a neten könyveket és tanuljál pl. asztrológiát.

2022. júl. 22. 15:50
 42/63 A kérdező kommentje:
Igen otthon lakom nagyon jó dolgom van és kényelmes életem erre nincs is panaszom. Nagyon jól érzem magam itt. Csak az elegetlenseg érzés van most hogy írom ezeket ez az elégedetlenség társadalmi és külső elvárások nyomására jön. Tíz éve közel se volt ilyen tökre elvoltam. Szartam az olyanokra hogy család ház meg ilyen társadalmi dolgokra. 31 vagyok most ahogy teltek az évek és lettem öregebb elkezdtem egyre elegedetlenebb lenni mert csak kritizáltak. De ha nem tennék ez a tenges lenges otthoni kényelemben tökéletes lenne. Jön a nyomás hogy nem lesznek mindig a szülők. Költözzek tegyek vmit de engem nem érdekel hogy ennek megfeleljek. A pénzt azt gyujtogetem tehát nem kerülnek utcára baj esetén. Felkészült személyiség vagyok aki vállalja a felelősséget
2022. júl. 22. 15:54
 43/63 A kérdező kommentje:
Öngyilkosság a depresszió miatt szokott jönni de érdekes hogy csak pár éve vagyok depressziós előtte elégedett voltam a semmilyen életemmel ahol nincsenek olyan célok amik a társadalomnak megfelelnek. Kellenek a célok de nem ilyenek. A jelenlegi célom az elégedettség érzés elérése
2022. júl. 22. 15:57
 44/63 A kérdező kommentje:
Soha nem szexeltem 31 évesen sokáig frusztrált voltam ez miatt is hogy milyen ciki. Aztán rá se tudtam magam venni a szexre volt sok alkalom pedig rá hogy csináljam de nem ment és megkönnyebbülten mikor lekoptak azok a pasik. Meg nem tudom milyen szerelmesnek lenni sose voltam meg kötődni se tudok. Csak haverság lehet nálam de nem érzelmi szinten még így kötődések nélkül. Ja és nálam szóba se jöhet simi ölelés és társai mert kellemetlen és az érzelmes helyzetek is azok nem tudok reagálni rajum
2022. júl. 22. 16:04
 45/63 anonim ***** válasza:

"28-as nekem az asztrológus egész mást mondott. Hogy miért vagyok csak takarító mikor ebben a képletben sokkal több van"

Ugye a karrierjelolo a Mars, mert Skorpioban van az MC. Na most a Mars meg esesben van a Rakban. Ez a legrosszabb zodiakalis helyzet a Mars szamara. Tehat karrier szempontjabol nem sok baber terem, ha terem is, akkor csak baromi nagy alkalmazkodas aran, ezt el kell fogadni. Nekem is ilyen allasom van, csak Halak MC-vel es nem Plutoval, hanem Fekete Hold Lilith-tel es Bak Jupiterrel. Szutyok kulimunka, az.

Mondjuk lehet, hogy az asztrologusod fejjel lefele nezte a kepletedet, es osszekeverte a ket Holdcsomopontot, hogy csak hazassagban lesz jo a parkapcsolat. Akkor lesz jo a parkapcsolat es a masokkal valo viszony, ha megtanulsz fuggetlen es onellato lenni. Onnantol leszel egyenlo partner a kornyezetednek. Ezt kellene a kepletbol kihozni. Ero, penz, hatorszag.... ha ez megvan, akkor megteheted, hogy sarkon fordulsz, ha atrocitas er, anelkul, hogy veszteseg erne. De amig masokra vagy utalva, addig ok huzzak neked a notat es babu vagy, es nem vagy alkupozicioban. A rautaltsagoddal visszaelnek.

De neked ezekkel az allasokkal embertelenul nehez munka, de ez az egyetlen ut szamodra.....

38F incel

2022. júl. 22. 17:23
 46/63 A kérdező kommentje:

A családban már azaz otthon már megadják a szabadságot. Viszont a kényelemről nem kell lemondani. Nem is velük veszekedek már hanem barátokkal akiktől igazából nem függök. Amit leírtál az csak régen volt jellemző. Már elfogadták hogy nem tudnak megváltoztatni és elkezdtek elfogadni. Akikkel jelenleg is veszekedek azokra többségére nincs is szükségem. Annyi hogy akkor többet fogok unatkozni csak ennyi más veszteség nem ér ha elvesztem őket.

Figyelj mint írtam gyűjtöm a pénzt így nem vagyok nagyon már függő. Ha szar otthon a kaja ami nekem nem tetszik akkor veszek magamnak mást és meg van oldva és lehetne sorolni. Ha elakarnék költözni meg tudnám tenni de nem akarok. Nem mondok le a kényelmemről főleg hogy már nem is korlátoznak otthon. Elkezdtek elfogadni. Aki meg nem az kizárt az életéből. Nem én őket hanem ők engem. Ez volt az a lépés akkor elkezdtem a sarkamra állni és önálló lenni.

Karrier engem annyira nem érdekel nem szeretek amúgy se dolgozni. Társadalmi nyomás volt sok esetben amikor elkezdtem tanulni szakmákat de igazából csak addig érdekelt a dolog amíg tanulhattam. Utána már nem. Eleve a nyolc órás egy helyben lévő munka korlátoz és fullaszt. Mostanra elértem hogy legyen állandó munkám de ne érezzem fulladva magam. Így van egy négy órás munkám ami teljesen ideális időben. Nem sok. Viszont pénzben kevés így mellette van szabad munkám ahová akkor megyek amikor akarok. Rá aldozok pár napot ami elmegy vele. De úgy csinálom hogy ha az egyik munkával végzek haza megyek lazulni és csak később megyek a másik munkára. A szabad munka meg nincs mindennap de az órabér jó. Hétvége szabad. Ezt mire kialakítottam nagy rögös úton mentem végig. Két éve sikerült ezt így elérni. Illetve van még egy cél amiből pénz fog jönni de nem kell felemelni érte a seggemet. Ez csak kiegészítő lesz. Ezért is sok mindent tettem mentem a cél felé. Voltak falak így egy része elúszott de ott a másik. Ha összejön mindkettő jött volna több pénz. Tehát nem hiszem hogy egy selejt vagyok csak mert nem követem a társadalmi elvárásokat hanem ahogy nekem kényelmes. Igazából elégedett vagyok ezzel csak a sok kritika miatt volt nyomás amit igazából kezdek elhagyni. Két éve vagyok ezen az úton aminek a célja hogy elfogadjam magam csak már nehéz elkülöníteni hogy mi az ami elvárásból jön és mi az amit valóban én akarok. Hát a párkapcsolat és a család nincs a listámon ahogy a nagy karrier sincs. Ja és szeretem hogy fizikai munkám van. Nagy állóképességem lett tőle. Egy túra nem vág földhöz például mert edzett vagyok úgy hogy elég ritkán megyek túrázni. Most voltam nagyon meredek túrán és edzett voltam. Semmiféle izom lázam nem volt tőle. Régen kipurcantam az ilyenektől. És nem érzem magam punnyadtnak mivel önkéntesen nem fogok kimenni sportolni mert azt utálom. Ezzel fedezem a napi sport mozgást. Sokan kiröhögnek de akkor mondom hogy akkor csinálják ők nyolc órán át. Mikor elkezdtem ezt a munkát két óra is kicsinált. Most képes vagyok akár tíz órát is lenyomni. Az új kollégák akik előtte nem aktív munkát csináltak ki szoktak fáradni utána megszokják. Ez ilyen munka és lebecsülik mert azt hiszik egyenlő azzal hogy otthon kitakarítjak a házat. Közel se olyan. Nekem már rutin, nem vág földhöz, megszoktam. Nem is akarnék irodába menni és vezető se akarnék lenni. Aktív és mozgásban tarr nem nézem az órát mint régen a gyárban vagy akár az irodában mert ezek monoton munkák.

Én elégedett vagyok valójában ezzel ha nem lenne ez a nyomás. De már kezdem elfogadni és kizárni a nyomást. Bocs a sok irasért nagyon tudom fosni a szót. De ez tölt fel főleg ha élőben tehetem. És a baratokon kívül már senki nem szól bele az életembe. De azokat a barátokat is kiiktatom és szelektalom akik lehúznak. Nagyon rossz barátokat szedtem fel az elmúlt négy öt évben.

2022. júl. 22. 18:09
 47/63 anonim ***** válasza:

Nekem is van Szaturnusz-Hold együttállásom, első ház végén és igen elég depressziós állás.

Nekem a 2ből ráadasul a Hold meg a Halakban van ezért ehhez jön a nagy érzekenységem is.

Én is érzem úgy hogy el vagyok nyomva, nem tudok kiteljesedni, ezért olyan, mintha néha a puszta létezés is terhes lenne. Hál'istennek nem folyamatosan, rosszabb napjaimon.

Én is nagyon nehezen kötődök bármihez, bar szerintnem neked ez a vízöntő jegyből jön, hogy ott az együttállásod. Nekem ez onnan jön, hogy az aszcendensem vízöntő (amúgy bakker majdnem együttáll a tiéddel, vízöntő 8 fok).

Plusz, ami meg szemet szúrt, hogy a vízöntő modern ura nálad is a 12es házban van, nekem is ott csak nem a bakbak, hanem vízöntőben.

A másik, hogy a Plútó nálad is az MC-n van, nálam is.

A harmadik, ami még a te esetedben hatással lehet a dolgokra, hogy a neptunusz együtt áll az aszcendenssel.

2022. júl. 22. 18:10
 48/63 A kérdező kommentje:

Úgy tudom hogy a száműzött bolygók a legrosszabbak és csak utána jön ami esésben van. Tehát a bika és a mérleg Mars rosszabbak. Pontozásos rendszerben is többet von le a száműzöttseg.

A Napnál is nézhetjük mert engem most eléggé érdekel az is. Melyik a rosszabb a Vízöntő vagy a Mérleg Nap.

Ismerek Kos Napú férfit Rák Marssal a Nap a 12-es házában van. Egy jó vezető az illető. Igazából edző és szeretik őt hallgatnak rá. Bár kicsit hisztis a hold az első házában van. Csak egy példa. A Merkúr együtt áll a napjával

2022. júl. 22. 18:13
 49/63 A kérdező kommentje:
Nekem az Uránusz már elsőben hat az orbisz miatt. Ezt érzem is magamon.
2022. júl. 22. 18:14
 50/63 A kérdező kommentje:
Amikor úgy érzem hogy korlátoz egy adott dolog akkor abból lépek is ki. Másokon ezt nem látom inkább azt hogy csináljak akkor is amikor már fulladva érzik magukat évekig is akár. Én kb egy hónapig tudom ez ilyet csinálni. Ez pedig az Uránuszból jön. Kilépek minden korlátozó dologból. Nálam a pasik is ilyenek voltak fulladtam tőlük mert olyanok voltak az elvárásaik hogy egymás seggemben lógjunk. Na ez fullasztó de az állandó nyolc órás munka is ugyanazon a helyen egy huzamban. Soha többet. Nem is nagyon csináltam ilyet ha igen egy hónapnál tovább nem tartott és inkább nem volt pénzem mintsem ez. De már megoldottam
2022. júl. 22. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!