Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hold-Szaturnusz együtt állás...

Hold-Szaturnusz együtt állás depressziós állás?

Figyelt kérdés
Első házban a Vízöntőben de az AC még Bak. Mennyire esélyes, hogy az illető depresszós lesz?

2022. júl. 21. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Azt is mondta hogy házasságban jó lesz a párkapcsolat de csak házasságban. Akkor csak átvert hogy ne érezzem magam szarul?
2022. júl. 22. 15:27
 32/63 A kérdező kommentje:

Nem tudok konfliktusokat kezelni és minden helyzetet rosszul kezelek. Ha megtanulnék magamban lenni nem szorulnék emberi kapcsolatokra. Igazából sok jót nem szoktak rólam mondani csak rosszakat de azt nagyon sokat tudnak.

Tehát egy nulla vagyok? Egy senki leszek nem is érdemes élni? Vagy ha igen akkor csak szivok? Nagyon fontos lenne ez tisztázni

2022. júl. 22. 15:29
 33/63 Bálvány ***** válasza:
Hát ezt itt nem fogod....talán egy lélekbúvár szakembert felkereshetnél.
2022. júl. 22. 15:31
 34/63 A kérdező kommentje:
Valami jó is van ebben a képletben? Ha igen akkor lecci azt. Ha nincs akkor egyenesen mondjátok meg hogy nincs és kész.
2022. júl. 22. 15:31
 35/63 A kérdező kommentje:
Soha nem volt párkapcsolatom sose érdekelt és nem is vágytam rá
2022. júl. 22. 15:34
 36/63 anonim ***** válasza:
Azért, mert a párkapcsolat jelölője a a Hold, és azon áll a Szaturnusz, azaz lefékezi.
2022. júl. 22. 15:40
 37/63 A kérdező kommentje:
Aha ezt értem. De szeretnék vmi jót is belőle ebből a képletbol ha van persze. Ha nincs akkor megmagyarázza hogy mások se látnak bennem soha semmi jót
2022. júl. 22. 15:42
 38/63 Bálvány ***** válasza:
Vénusz a 4. házban a Bikában trigonnal. Apuék otthon csak segítenek.
2022. júl. 22. 15:46
 39/63 anonim ***** válasza:

Külföldre menni nem opció? Az a terület pl. a Vénusz uralma alatt áll, és a Vénuszod spec. jól áll a képletedben.

Most nézem (látom), hogy az MC-d (jövő) a Skorpióban áll, az sokkal inkább megmagyarázza a depressziót, mint a Hold-Szat.

2022. júl. 22. 15:48
 40/63 A kérdező kommentje:

Igazából egy elfogadás kéne. Nem?

Hát párkapcsolat és szerelem és szex közel se érdekel és ha vki belém akarja beszélni akkor elkezdek korlátozva érezni magam mert próbáltam magamra erőltetni de belül sose akartam. Majd ha elmentek a pasik (ehhez az kellett hogy beusson a covid két éve) akkor hatalmas megkönnyebbülést és szabadságot éreztem. Tehát hogy nincs pasim férjem gyerekeim ez nekem nem baj mert csak teher ha egyáltalán arra gondolok.

Amit én akarok az az elégedettség érzés hogy elégedettnek és szabadnak érezzem magam. És legyek alkalmazkodóbb mert így túl nagy a stressz mivel semmi se sikerül (inkább ne is akarjak semmit elégedjek meg azzal ami van és ezt akarom csak elérni ezt az érzést. Semmi mást. Tényleg nem érdekel semmi csak ez. Ez a legfontosabb hogy bármi van legyünk elégedettek boldogok külső nyomás és társadalmi nyomás nélkül. Bár engem ez nyom már az utóbbi. Amik másoknak alap: család karrier munka ház kocsi stb arra én nem hajtok. Frusztrált lennék ha ezeket el kéne érnem mert igazából nem érdekel. A tengéslengés az nekem nagyon jó csak elégedetlen vagyok a nagy akaratok miatt

2022. júl. 22. 15:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!