Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért rossz a Szűz csillagjegy?

Miért rossz a Szűz csillagjegy?

Figyelt kérdés

Nagyon sok embertől hallom mostanában hogy a Szűz kifejezetten rossz csillagjegy.

Szerintetek is? Ha igen miért?

És mi a ti csillagjegyetek?

2020. okt. 25. 16:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
71%

De ezeket miért kell a horoszkóp szamlajara irni?

Legalább annyi önző embert ismerek akarmelyik jegybol

Rengeteg ember amúgyis kritikus masokkal

MINDENKI kb folyton panaszkodik kritizal negatív

Miért kell ezért azokat utalni akik szeptemberben szulettek??

Komolyan nem értem

Van ebben a kategóriában valami rák gyűlölő is... komolyan valaki azért utal valakit mert a blikk meg a Kiskegyed asszondja?

2020. okt. 28. 19:44
 32/33 anonim ***** válasza:
94%

28-nak: Én mérleg vagyok, megvan a véleményem a szüzekről, de mindent felpontoztam, ami a kérdésre válaszolt és kultúráltan volt megfogalmazva, tekintve hogy ennek nem a véleménynyilvánítás a funkciója...

Visszanézegettem, tőlem mindenki zöldet kapott, kivéve a 21-es, aki nem a kérdésre válaszolt, ezért ő csak "félig hasznos"-at kapott.

Szép napot neked!

/8-as voltam/

2020. okt. 29. 06:18
 33/33 anonim ***** válasza:
68%

Hú, ahogy valaki itt írta: toxikus!

Ez a legfrappánsabb jelző rájuk. Toxikusak és energiavámpírok.

2020. okt. 30. 08:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!