Ki mit gondol az ikrek csillagjegyről? Mik a jó és a rossz tulajdonságaik?
Jó tulajdonságok: szinte minden érdekli , kommunikatív, gyors az észjárása, gyorsan tanul , optimista
Rosszak : mivel szinte minden érdekli, csapong, sosem tud elmélyülni egy- egy dologban. Főleg ikrek férfi nem a bűség mintaképe, de sok iker nő is szeret be/ ki járkálni a kapcsolatokban. Nem tud titkot tartani, mindent kifecseg . Felületes.
Ikrek nő vagyok.
Igen,sok igazság van abban amit írtatok.
Nagyon hangulatember vagyok, de nem vagyok kétszínű. Nem is tudok színészkedni.
Ha valakit nem szeretek az az arcomra van írva.
Hűségről csak annyit hogy soha nem csaltam meg senkit,és ezt komolyan is veszem.
Egyáltalán nem vagyok pletykás. Korábban a naivitásom miatt, sok dolgot kihúzták belőlem,de már nem. Magamtól soha senkit nem beszélek ki.
Valóban sok minden érdekel ezáltal felületes vagyok, és nincs kitartásom.
Kíváncsiak és nem túl állhatatosak, ezért a hűség nem a legfőbb erősségük. A nő nagy manipulátor lehet, aki kénye-kedve szerint játszik a férfival, de a férfi is könnyedén elcsábul, elkalandozik.
Intelligensek és sok minden érdekli őket, de nem mélyednek el túlzottan a dolgokban, így ez egyes témakörökben megszerzett tudásuk is inkább csak átlagosnak mondható.
Uralkodó bolygójuk a Merkúr, ezért szeretnek folyamatos mozgásban lenni, utazgatni.
Konfliktusok után sem haragtartóak, könnyedén megbocsátanak a másiknak.
Ikrek mind hazugok
Soha semmit nem biznek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!